Jump to content

Sikeres akarsz lenni? Öltözködj megfelelően!

2014. 08. 08. 13:44

Egy megfelelő öltözéket viselve könnyebb sugárzóan magabiztosnak lenned, valamint egy jó szett testi-szellemi egészséged is híven tükrözi.

Ha sikert szeretnél aratni életed különböző területein, javasolt a stílusos, de nem unalmas, vagy jellegtelen ruhák viselése. Légy a személyes marketing menedzsered, és a személyiséged bátran fejezd ki a ruhadarabjaiddal, de vedd figyelembe azoknak az embereknek az érzékenységét, akikkel naponta találkozol.

Legyen a szekrényedben néhány jó szabású holmi, de a pulcsikat, pólókat, rohangászós nadrágokat olcsóbb helyeken, és leárazásokon is beszerezheted. A cipőd mindig legyen tiszta, és ne túl rikító színű, a táskád jó minőségű, és zsúfoltságmentes. A toll és a jegyzetfüzet mindig olyan helyen legyen benne, ahol könnyen megtalálod. Nagyot ronthat az imidzseden, ha sokáig kutatsz utána.

A nők körme legyen ápolt, ha megteheted, manikűrre is költhetsz. A smink se legyen túl kihívó. Akár szakembert is segítségül hívhatsz, ha nem tudod, hogy mi áll jól. Nőként legyen egy-két jó szabású nadrágod, férfiként pedig szerezz be egy jó szabású, nem fényes anyagú öltönyt. A haspóló, és egyéb feltűnő ruhadarabok nem ajánlatosak irodai, munkahelyi környezetbe, az igazán sikeres emberek megelégszenek azzal, hogy otthon úgy néznek ki, ahogy szeretnének. Inkább légy titokzatos. Viszont pár jó kiegészítő nagyszerűen fel tudja dobni a megjelenésedet.

(Fotó:jobmail.co.za)