Jump to content

Ne csüggedj!

2015. 01. 03. 12:00

A csüggedés erőteljesen rombolja a reményt, ezért ne is csodálkozz azon, hogy a sötét erők egyfolytában próbálnak elbátortalanítani.

Ha nincs a szívedben remény, hamar feladhatod a céljaid. Ne hagyd, hogy a sötétség győzzön, épp ezért ne add meg magad a csüggedésnek, ne lankadj! Légy bátor, és közel vár a győzelem!

Hajlamos vagy önmagad kárhoztatni? Akkor sürgősen vizsgáld meg a gondolataidat! Milyen gondolatok kavarognak mostanában a fejedben? Ilyenek talán?

„Nem vagyok rá képes, úgyis elbukom, úgy, mint a múltkor. Fel akarom adni, nagyon belefáradtam már ebbe az egészbe. Nem próbálkozom, sőt, már az égiektől sem várok választ, biztosan ők is csalódtak már bennem.”

Ha ehhez hasonló gondolataid vannak, ne is csodálkozz azon, hogy elcsüggedsz. Ha csüggesztőek, negatívak a gondolataid, el fogsz csüggedni. Változtasd hát meg a gondolataid! Légy szabad! Gondolj ilyesmikre:

„Ugyan lassan megy, de haladok. A helyes úton járok. Tegnap rossz gondolataim voltak, de ma nem követek el hibát, kitartó leszek. Új nap kezdődik. Nem vagyok hajlandó elcsüggedni. Minden rendben lesz, és egy nagyszerű nap következik.”

Ha vidám, pozitív gondolataid vannak, érezheted a győzelem ízét.

Légy türelmes magadhoz! Nem kaphatsz meg mindent azonnal. A várakozás alatt nő a hited, a türelmed, és a kitartásod. A szabadulás lassan eljön. Mondd ki hangosan a pozitív gondolataidat, hogy így is megerősítsd őket!

Ha hibázol is, ne csüggedj, légy türelmes magaddal!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:rumishaelulomi.blogspot.com)