Jump to content

Kötelezd el magad!

2015. 01. 17. 15:30

Ha elkötelezed magad, akkor ugye Te is foggal-körömmel kitartasz amellett, amit véghez akarsz vinni?

Egy elkötelezett élet 8 kelléke:

  1. Olyan, hogy megfelelő időpont, nem létezik. „A megfelelő időpont soha nem a jövőben van. hanem most.”
  2. Nem lehetsz kicsit, vagy félig elkötelezett, teljesen oda kell szánnod magad az egész ügyre! „Amíg nem kötelezed el magad, csak falakat látsz.” „Ha elkötelezed magad, a helyzetek rád találnak.” Ha nem csak fél szívvel kötelezed el magad, megnyílnak előtted az ajtók, s mind a tudat alatti, mind a tudatos elméd a célod megvalósításán fog dolgozni.
  3. Minden figyelmed az A terven legyen! Ha nagyon foglalkoztatnak a B tervek (azaz a tartalék tervek), elképzelhető, hogy a tudatalattid annak megvalósítására áll rá.
  4. Szeretettel, hittel, és energiával telve indulj neki az útnak!
  5. Ha akadályok merülnek fel, szedd össze az összes lelkierőd, és ne add fel! Vidd sikerre az álmod! Néha magad alatt leszel, néha úgy érzed majd, képtelen vagy megcsinálni, de égő vággyal rendelkezel, az erőt ad majd neked a folytatáshoz. Tápláld magadban az égő vágyat!
  6. Higgy magadban! A hit eltökéltté tesz. Pozitív kicsengésű mondatokat is mormolhatsz magadban, mint pl.: „Meg tudom csinálni”, „Mindenem megvan, amire szükségem van.”, „Győzni fogok!”
  7. Az álmodért meg kell dolgoznod! Az álmokért küzdened kell. Ne várj azonnali, könnyű eredményre, próbálkozz kitartóan.
  8. Ne add fel csak úgy! „Túl könnyű csak úgy feladni. Ha feladod, kibúvót keresel. Azaz:”Öreg vagyok, ez vagyok, az vagyok.” Ez csak ürügy az erőfeszítések elkerülésére.” Mindig van remény.

Ha követed az álmod, kiváltságos leszel. Ha valóban eltökéled magad, az Univerzum ki fog melléd rendelni mindenkit, aki csak a segítségedre lehet. Kívánjuk, hogy rálelj a bensődben rejtőző eltökéltségedre!

(Forrás:Rhonda Byrne: A Hős / Fotó:gallsource.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!