Jump to content

Vesd el a régi mintákat, dönts jól!

2015. 01. 25. 19:45

Kipihenten dönts! Ha fáradt vagy, sajnos sokszor dobsz el értékes dolgokat, ezért a legjobb az, ha energiával telten, kipihenten döntesz!

Fáradtan, alacsony energiaszinttel inkább hallgatsz az egodra, mintsem az intuícióidra. Az ego a félelem oldaláról szólít meg. Kipihenten viszont felismerheted, hogy egy rossz döntés esetén milyen ajándékot dobnál el magadtól.

Nagy döntések előtt ezért csendesedj el, nézz magadba, figyelj az intuícióidra, tágítsd a nézőpontodat, és így megtalálod majd a helyes döntést. Kérj választ, kérj égi jelet, s az a lehető legjobb pillanatban fog eljönni hozzád.

Bizalmatlanságod általában a régi sérelmeidben, és mintáidban rejlik. Ugye nem akarod örökké ezeken keresztül nézni a világot? Hagyd, hogy az érzékelésed a lélek útján fejlődjön, és vedd észre, hogy mikor szokott bekapcsolni az egód. Tudatosítsd ezt, s ha így teszel, nyíltabban fogsz egy-egy helyzetre nézni, és megengeded majd, hogy a félelem helyett a szeretet vezessen a döntéseidben.

„Engedj el minden régi mintát, ami már nem szolgál, és válaszd a szíved hangját. Ha jól figyelsz, minden helyzetben segítő jeleket kapsz, amelyeket csak követned kell, és úgy érzed majd magad, mintha arany ösvényen járnál.”

(Forrás: Arató Mónika: Lélekcsemegék / Fotó:www.culturetransition.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!