Jump to content

A gerinc doktora, a Jademasszázs

2017. 01. 26. 14:30

A mindennapi stressz, az állandó rohanás, a mozgásszegény életmód, az ülőmunka megviseli szervezetünket. A rossz testtartás, a nagy fokú terhelés mind ártalmas a gerincünkre nézve. A Jademasszázs kiváló gyógyír a problémás gerincre és a megfáradt lélekre egyaránt.

A gerincbetegségek jelentős részét a rossz testtartásból, a gerincoszlopra nehezedő állandó terhelésből, a kóros izomfeszülésből és a csigolyák közötti rés csökkenéséből eredeztethetjük. A gerinc idegei a terhelés hatására nyomás alá kerülnek, melyek hatására az idegkötegek által vezérelt szervek működése is károsodik.

Miben rejlik a hatása?

A jadekövek hasonló hullámhosszú rezgéseket bocsájtanak ki magukból, mint az emberi szervezet sejtjei, ezáltal sikeresen bejutnak szervezetünkbe és javítják az egészségünket. A jadekövek segítenek az egészséges tartományba terelni a sejtek rezgését, megkötik a káros szabadgyököket és csökkentik a gerincoszlop gyulladását. A masszázs egy speciális ágyon történik, ahol a jadekövek a gerinc két oldalát masszírozva helyreállítják a hátizmokat és regenerálják megfáradt gerincünket. A görgők a nyaktól a bokáig mozognak, kb. 20 perc alatt végigmasszírozzák az egész testünket. A kövek melegítés hatására hőenergiát bocsájtanak ki, így maga a jade kő (féldrágakő) gyógyító sugárzása mellett, thermo ,akupresszúrás hatással is párosul a jótékony hatás.
A masszázs során egy speciális ágy és egy görgős masszírozó szerkezet is segítségünkre lesz a hatás fokozása érdekében. A görgők jade alapanyagúak, mind az ágy mind a mobilegység közrefogja testünket, így két oldalról éri gerincünket a gyógyító hatás.

Mire jó?

A jademasszázs segíti izmaink ellazulását, javítja a keringést és már 1-2 órával a masszázs után beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, jótékony hatása garantált. Ez a masszázsforma javítja kedélyállapotunkat, közérzetünket, fokozza a keringésünket, ellazít, segít a relaxációs állapot elérésében, méregteleníti szervezetünket, erősíti immunrendszerünket, helyreállítja a gerinc egyensúlyát, izomlazító hatású, valamint elősegíti a D-vitamin beépülését a szervezetünkbe.

Kinek ajánlott?

Mozgásszervi betegségben szenvedőknek, gerincproblémákkal küzdőknek, reumatikus panaszoktól szenvedőknek kifejezetten ajánlott. A masszázs hatásos gyulladások, bőrbetegségek kezelésére, csontritkulás, allergia, krónikus betegségek esetén. Mindezek mellett, a mentális problémákra is megoldást kínál. Szorongás, stressz, frusztráció, depresszió esetén ajánlott, ugyanis csodákat művel a testtel és a lélekkel egyaránt.

A kezelés időtartama 25-30 perc. A jadeköves masszász várandós nők és frissen műtöttek számára szigorúan tilos!

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: blogspot.com)