Jump to content

Mit árul el rólad a kedvenc színed?

2018. 03. 08. 15:18

A színek jelentéssel is bírnak, kedvenc színed több mindent elárul rólad, személyiségedről, mint gondolnád.

Neked mi a kedvenc színed?

A fehér szín kedvelője…

Szervezett, erős és független személyiségre utal, aki logikusan, észérvekkel alátámasztva oldja meg az útjába kerülő feladatokat, és problémákat.

A szürke szín kedvelője…

Nyugodt, higgadt személyiség, aki nagyon megbízható, precíz, kerüli a konfliktust, szereti a békét és a harmóniát az élet minden területén.

A lila szín kedvelője…

Precíz, tökéletességre törekvő, aki szereti az érzelmi biztonságot az életében, törekszik ennek az elérésére, tűzön-vízen át eléri, amit kitűzött maga elé. Egy igazi humanitárius, aki segít azokon, akik rászorulnak.

A piros szín kedvelője…

Eltökélt, és vezető személyiség, bátor, szeret kockáztatni, akkor is, ha a „bukás” veszélye is fennáll. Nem fél az újtól és az ismeretlentől. Fizikálisan és mentálisan is helyt áll, legyen szó bármilyen helyzetről.

A fekete szín kedvelője…

Szereti a hatalmat, irányító típus, szeret vezető pozícióba, nyertes helyzetbe kerülni. Remek megérzései vannak, intuitív hajlama az egész életét végigkíséri. Kreatív, ügyes, precíz és eltökélt személyiség. Azonban igazán „énközpontú”. Bizonyos helyzetekben nem szeret osztozkodni másokkal.

A zöld szín kedvelője…

Hűséges, segítőkész, empatikus másokkal. Nagyon fontos számára, hogy „jó híre” legyen a környezetében. Nem szeret másokat megbántani, igyekszik kerülni a konfliktust, kompromisszumképes.

A barna szín kedvelője…

Szereti az embereket, a társaságot, remek barát. Számára fontosabbak az emberi kapcsolatok, mint az anyagiak.

A kék szín kedvelője…

Szereti a békét és nyugalmat, arra törekszik, hogy teste-lelke harmóniában legyen. Szeret segíteni másokon, és szereti, ha eléri a céljait.

A citromsárga szín kedvelője…

Szeret tanulni, új információkat elsajátítani és tudását megosztani másokkal.

A narancssárga szín kedvelője…

Szeret emberekkel foglalkozni, szereti a társaságot, szereti ha egyközösség részese lehet, fontos neki, hogy mások elismerjék, elfogadják. Ad a környezete véleményére.

 

(Forrás: lelkielet.co.hu l Kép: pixabay.com)