Jump to content

Szeresd önmagad és mindegy,kivel élsz

2015. 01. 02. 15:00

Könyvajánló

"A nem megfelelő dolgokat azonnal le kell cserélni - adott esetben a párunkat is. A házasságoknak egyre nagyobb része végződik válással és teljesen természetesnek tekinthető, ha valaki kétszer vagy többször áll az anyakönyvvezető elé.

Mindenki arra vágyik, hogy a legjobbat kapja, és ezzel gyakran együtt jár az az illúzió is, hogy ez fáradság nélkül is bekövetkezhet. Minél könnyebben, minél gyorsabban akarjuk elérni céljainkat és ha a párkapcsolatunk nem úgy működik, ahogy mi szeretnénk, új társat keresünk. Hamis illúzió abban bízni, hogy a következő partnerrel majd minden más lesz - anélkül, hogy mi magunk változnánk.



Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan ott van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon. "

(Forrás:Szeresd önmagad és mindegy,kivel élsz -Eva-Maria_Zurhorst / Fotó:httphowheasked.com,bookline.hu)