Jump to content

A nő szeretetre vágyik

2015. 01. 12. 14:00

A nők hatalmas szeretetkapacitással rendelkeznek. Minden hétköznapi cselekedetüket szeretetből fakadóan végzik.

A szeretet irányítja például a következő cselekedeteiket is: egy elszakadt ing megvarrása, kóbor macska etetése, baba felöltöztetése, stb.

A nők nem csak megosztják, igénylik is a szeretetet. „ A férfi szeretete a férfi életének része, de a nő szeretete az egész lénye.”

A férfi általában az udvarlás kezdetén szerelmes szavakkal, és tettekkel udvarol a választott hölgynek, de miután megnyerte őt, már nem érezteti vele naponta a szeretetét, nem törődik annyira a hatalmas szeretetigényével. A nőnek a romantikus szerelem, a gyengédség ad életerőt, nő tőle az önértékelése, ettől elégedett.

Ha a férj unja magát a házasságában, fárasztónak találja azt, először magában keresse az okokat. Az állhatatos, mély romantikus szerelem kifejezésével sokan fel tudnák lobbantani a nő vágyait is.

Ha a nő nem kap elég szeretetet, szép szavakat, gyengédséget a kapcsolatban, reményvesztetté válik. Különleges, méltányolt szeretne lenni a férje szemében. A nő életében az érzelmi biztonság a végső cél. Biztonságérzetet, megértést keres. Olykor letagadja vágyait, de elvárja, hogy lesse őket a másik, s olykor ő maga kéri meg a férjét valamire. Akárhogyan is, a nő mindenben a férj szeretetének kifejeződését keresi.

(Forrás: Nancy Van Pelt : A boldog házasság titka / Fotó:www.yurtopic.com)