Jump to content

A hűtlenség finomhangolt, mégis létező jelei

2021. 02. 01. 19:00

Más életét kívülről tekintve sokkal reálisabban lehet látni. Igaz, hogy akkor nem minden tudás van a birtokunkban még akkor sem, ha valamennyire beavatnak a magánéletükbe.

Ami annyira egyértelmű jel mások életében, azt a sajátunkban nem biztos, hogy olyan könnyen felfedezünk. Könnyen lehet, hogy egyértelmű és fejbevágó jelek kellenek ahhoz, hogy meggyőződjünk, a párunk kifelé kacsingat a kapcsolatból, mintha valami rossz lenne készülőben. Lehet, hogy csak érzelmileg távolodunk egymástól, vagy már ezen túl lépve megtörtént a fizikai eltávolodás is? Legtöbbünk féleleme az, hogy megcsalják. A hűtlenségnek mindig van jele, de nem mindig látványos és van, hogy nem is akarjuk azokat észre venni.

Hűtlenségi jelek

  • Annyira elfoglaltak vagytok, hogy egyre kevesebb idő jut egymásra? Könnyen lehet, hogy ez a valóság, ám egy jó kapcsolatban a sok teendő mellett is igénye van az embernek a társa közelségére, szeretetére. Ha azt vesszük észre, hogy mostanában szinte lenullázódik a közös tevékenység, minimalizálódik az intimitás és mintha csak fizikailag lenne jelen akkor is, ha beszéltek, lehetséges, hogy lelkében már nincs is igazán a kapcsolatban.
  • Észrevehetően több az az idő, amit a munkahelyén tölt, vagy munkája után nem egyből haza siet, hanem a barátokhoz? Lehet, hogy csak kamu, de lehet tényleg inkább ott érzi jól magát, mint társával.
  • Feltűnő jel, ha nem következetes füllentéseiben és egyre gyanúsabbá válnak kifogásai, történetei. Pötyögi a telefonját és azt bambulva mosolyog, de nem szeretné megmutatni, hogy mi az? Kínosan ügyel arra, hogy a telefonját rajta kívül senki ne lássa?
  • Nemcsak azon dolgozik, hogy ritkábban legyen otthon, de ha együtt is vagytok, akkor elhúzódik tőled? Már nincs kedves babusgatás, édes szavak fülbe súgása, helyette azonban türelmetlen veled és minden apróságból balhét csinál?
  • Korábban nem volt olyan nap, hogy ne küldözgettetek volna egymásnak szerelmes üzenetet, mára viszont ez szinte teljesen megszűnt. Sőt, sok esetben még a telefonon sem elérhető?

Az, ami számunkra is sértő, felháborító, bizonyára észrevesszük. Azonban a finomabban árnyalt jelekre ráhúzhatunk mást is és nem látjuk tisztán a hűtlenség jeleit.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)