Jump to content

Őszi romantikázás kettesben

2021. 09. 11. 19:00

Még a jó párkapcsolatban is lehetnek kibillenések. Sok esetben az áll a háttérben, hogy nem foglalkoznak és figyelnek egymásra a párok.

A kifogások keresése a felelősség és a teher másra hárítása vagy pedig a lelkiismeretünkkel való harc eredménye lehet. A jól működő kapcsolatért dolgozni kell. A munka abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet beszélgessenek a párok. A napi történések átbeszélése ugyanis nemcsak a feszültséget csökkentik, de egyben ráláthatnak egymás napjaira, gondjaira, sikereire is.

Beköszöntött az ősz, amely már esténként és reggelenként érezteti hatását hideg formájában. Az őszbe még bekúszhat a napfény és a kellemes idő is, amelyet érdemes kihasználni. Ha szeretnétek a kapcsolatotokat kicsit felturbózni, akkor az időt és egymásra figyelést igényel. Hagyjátok magatok mögött a problémákat és tekintsetek ki!

Fesztiválok, koncertek

Az ősz még megannyi szabadtéri programot kínál, de a zárt helyen megtartott zenei, kulturális eseményeken való részvétel is remek közös program. Bármi számotokra tetszetős esemény van, azt ne hagyjátok ki.

Irány a természet!

A nyarat talán megszenvedtétek a nagy hőség miatt, amikor megmozdulni is rossz volt. Az ősz azonban azt az időjárást kínálja, amelyben már a túrázás, a kirándulás is sokkal kellemesebb. Ha hosszabb időt nem is tudok kirándulásra szánni, de egy hétvégét tervezzetek be. Közösen tűzzetek ki egy úti célt. Az otthonról való kimozdulás, a természet közelsége és az együtt töltött idő feldobhatja a kapcsolatot.

Bortúra

Ha már kirándultok és a bort is kedvelitek, akkor a kettőt össze is köthetitek bortúrával. Nemcsak az alkoholos ital hathat rátok, hanem a gasztroélmény és a romantikus környezetben talán még az érzelmek is újrahevülnek.

Mozizás

Az otthoni filmnézés is romantikus lehet, de ha ez a megszokott, akkor a moziba járás igazi kuriózumszámba mehet, amelyre készülni kell, mert egy program. Közösen nézzétek meg a választékot és élvezzétek a filmet, a kikapcsolódást, a kimozdulást. Utána még egy vacsora is beleférhet a romantika kedvéért.

 

Wellness

A testi és lelki felüdülés remek páros módja lehet egy wellness hétvége. Az otthonról való kimozdulás és az egymással való foglalkozás jót tehet minden kapcsolatnak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)