Jump to content

Boldogságot kívánok Neked!

2015. 08. 17. 20:00

“Van egy nagyon egyszerű és erőteljes gyakorlat amit jó néhány éve kezdtem használni. Bárki akivel találkozom az utamon, mindegy, hogy egy személy vagy egy rovar, az első gondolat amit róla feltételezek ez: „Boldogságot kívánok neked!” A legfontosabb az, hogy ez a gondolat legyen a legeslegelső: „Boldogságot kívánok neked!”

Ez a gondolat teljesen megváltoztatja mindazt, ami a kettőtök között van, volt. És ezt a saját tapasztalataim alapján mondom. Néha nagyon nehéz is lehet, mikor egy 'ellenségnek' vélttel találkozol egy váratlan és nagyon komoly helyzetben. Ez egy nagyon jó meditáció arra, hogy ne tudjon negatív érzelem megjelenni. Lehetőséget ad arra is, hogy egyfajta ürességet teremts magad köré... megláthatod, hogy hogyan jelenik meg ez a negatív érzelem és hogyan veszi át a hatalmat feletted és megláthatod, hogy hogyan transzformálod.

Láthatod a dolgokat annak amik, hogy a tudatlanság manifesztálja őket... harag – ez nem csupán a másik tudatlansága, ez mindkettőnk tudatlansága. Alakíts át az egódat, alakítsd szeretetté:

„Boldogságot kívánok neked!”
Próbáld ki, használd és figyeld, hogy mennyire meg fogja változtatni az életed.”

(Forrás: internet, ismeretlen szerző, Fotó: psychologies.co.uk)

Szeretnél hírt kapni a friss cikkekről? Kövess minket a Facebook-on!