Jump to content

Vedd észre magadon a szerelem jeleit

2018. 05. 10. 19:00

Nem egy ember tapasztalta már meg saját bőrén, hogy a halhatatlan szerelemből kialakult kapcsolat mégis véget ért. Amikor véget ért, akkor az egészben kételkedtél, hogy tényleg szerelem volt-e az? Milyen a szerelmes nő?

A nőket érzelmeik (is) irányítják. Jobban bele tudunk merülni egy-egy megélt érzésbe, de ha szükséges, akkor képesek vagyunk elnyomni is. Olykor úgy érezzük, hogy kell némi taktika, vagy éppen csak nem akarjuk magunkat teljesen kiadni. Márpedig női mivoltunkkal éppen eléggé megnehezítjük a férfiak dolgát, akik alig tudnak kiigazodni szavainkon, tetteinken és azon, hogy arra ők hogyan reagáljanak. Olykor pedig még mi magunk sem tudjuk értelmezni, hogy mi zajlik bennünk.

Tipikus jelei a szerelemnek
A szerelem semminek nem szab határokat, olykor meggondolatlanságokat is cselekszünk, amit megbánunk, máskor pedig rájövünk, hogy a szerelmek között is óriási különbség lehet. Máshogy éljük meg az egyik személlyel, és egészen máshogy a másikkal. Ám, ha igazán szerelmesek vagyunk, akkor vannak olyan egyértelmű bizonyítékok, amelyből mi magunk, párunk, de a környezetünk is érezheti, hogy ez bizony komoly.
Amikor úgy érezzük, hogy megtaláltuk azt a személyt, akivel kiegészítjük egymást, maximáslis ráhangolódással létezünk vele és rossz nélküle, akkor eltűnik életünkből az „én”, és azt felváltja a „mi”. A fejedelmi többes arra mutat rá, hogy már a közös jövőben gondolkodunk. Már nem kell egyedül lenni hétvégenként, már ölelkezve merülhetünk bele egy filmnézésbe, de már az életünket is tervezhetjük azzal, akivel szerelembe estünk.
Az igazi szerelemben nem kín a másik társasága. Nemcsak jókat tudunk egymással beszélgetni, de még a másik humorát is értjük. Egy nehezebb nap után sokat jelent, ha a párunk kimozgat ebből az állapotunkból, vagy ugyanezt tudjuk elérni mi is nála.
Újabb feltűnő jel arról, ha szerelmesek vagyunk, hogy bárki más igyekszik meghódítani, meg sem mozgat bennünk semmit. Ha már valaki iránt érzelmeket táplálunk, és az viszonzott, akkor megszűnik más udvarló létezni. Még ha volt is több esélyes a „pozíció” betöltésére, végül csak egy maradhat porondon.
Egy pár életében több ünnepi alkalom is adódhat, amely során fontos az ajándékozás. Jól eső érzés, ha eszébe jut párunknak a születésnap, névnap, más neves dátum, de ha nem virágcsokorral lep meg, hanem valamilyen hasznos ajándékkal, akkor növeli a különleges nap minőségét. Ugyanígy szeretnénk meglepni mi is szerelmünket.
Még alig engedtétek el egymást reggel, mindenki ment a saját dolgára, de te már üzenetet kaptál tőle? Szerelmes a párod. Te is folyton rá gondolsz, pedig még érzed az arca nyomát a saját arcodon? A technika is nektek játszik, hiszen annyi lehetőség van az értelmek kifejezésére az interneten keresztül is addig, amíg újból nem találkoztok. Nemcsak folyton rá gondolsz, de alig várod, hogy újból találkozzatok. Még akkor is, ha már együtt éltek, és ennek köszönhetően közös a reggeletek, az éjszakátok. Egyszóval nem tudod megunni.
Lehetsz tini vagy már középkorú, bizony, ha szerelmes vagy, viselkedhetsz úgy, mint egy kamasz. A szerelem boldogságot, felszabadultságot eredményez, és ha együtt vagytok, akkor még a külvilág is megszűnhet létezni. Legalábbis úgy érezhetitek.

Ezek a jelek mind azt mutatják, hogy szerelmes vagy, ha ilyeneket művelsz, ám ha ebben is partnered a párod, akkor biztos lehetsz abban, hogy ő is hasonlóan érez irántad.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | withgoodreasonradio.org, themercury.com.au/képek)