Jump to content

Lepd meg kuponfüzettel

2018. 07. 21. 17:00

Egy családtagod vagy barátod születésnapja közeledik, vagy valamilyen jeles nap, és te tanácstalan vagy, hogy mivel lephetnéd meg? Olyat szeretnél, amelyben a te kezed munkája is igazán benne van? Olyat szeretnél ajándékozni, amiben szíved-lelked is benne van és igazán egyedi?

Jól tudjuk, hogy nem feltétlenül az az ajándék arat nagy sikert, és lesz felejthetetlen, amelyik drága, nagy értéket képvisel. Az sokkal inkább megmarad bennünk, ha az ajándékozás körülménye volt különleges, és az ajándék találó, nagyon egyedi. Ha nem mindenáron az ajándékod pénzbeli értékével szeretnéd meglepni és lenyűgözni azt, akit meg szeretnél lepni, akkor készíts valamit.

Ez sokak fejében megfordul, de természetesen olyan ajándékkal szeretnénk előállni, amely mutatós, kreatív és megállja a helyét. Mit szólnál egy különleges, általad készített kuponfüzetre? Mennyivel egyszerűbb egy terméket készen megvásárolni, becsomagolni vagy dísztasakba helyezni és már meg is van az ajándék. Ám azok számára sokkal nehezebb az ajándékozás, akiknek mindenük megvan. Amikor már nem a tárgyak okoznak örömet, akkor a kuponfüzet kiváló lehet, mert ez az ajándék nem tárgyakat ad, hanem élményeket, közös programokat. Bárkinek adsz kuponfüzetet, az azt feltételezi, hogy hozzád nagyon közelálló személy lehet, mert a kuponfüzeted tartalma olyan programokat rejt, amelyet az ünnepelt csak nálad válthat be.

A kivitelezéshez bármilyen technikát felhasználhatsz. Készítened kell egy kis füzetet, amelyből a későbbiek folyamán könnyű lesz kitépni a lapokat. A kis füzet színe, mintája csakis a fantáziádtól függ. A kuponfüzet alapanyaga egyértelműen papír, de a díszítéshez bármit fel lehet használni. A kuponfüzetbe a beváltandó élményeket te magad írod be, legyenek azok minél élménydúsabbak, ötletesebbek. Olyan lehetőségekre gondolj, amelyek nem tartoznak a mindennapjaitokhoz, vagy csak ritkán van rá lehetőségetek, időtök. Ilyenekre gondolunk, hogy beinduljon a fantáziád: kedvenc étel elkészítése; kötelező Forma 1 nézés; mozgás a szabadban; meghívás étterembe; egy nap maximális pihenés, amikor csak minimális időre szálltok ki az ágyból; teljes testmasszázs és még sorolhatnánk. Mindenkinek egyedi igényei vannak, így személyre lehet szabni.

Eljön az életben az az időszak, amikor már a tárgyaknál az élmények, a közös programok sokkal nagyon jelentőségűek lesznek. Ha a környezetben is van olyan szeretett személy, akinek megajándékozása már gondot okoz, egy kuponfüzettel sikert arathatsz. És a legjobb ebben, hogy a kuponfüzet által garantáltak a közös programok.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: thegraciouswife.com, proposalformstemplates.com)