Jump to content

Zavaró női tényezők

2018. 12. 05. 17:00

A nők és férfiak közötti különbségek szembetűnőek és nyilvánvalóak, de nem csak a kinézetükben, hanem a viselkedésükben is. Nem csoda, ha néha nem értjük egymást.

Nem kell a nemek különbségére sem hivatkozni, hiszen minden ember annyira más. Ám vannak olyan tipikus női és férfi tulajdonságok, amelyek leginkább az adott nemre érvényesek. A különbségek akár össze is hozhatják az embereket, de olykor bizony nehéz elviselni azokat.

A nők gyakorta találkozhatnak a mondhatni általános férfi hozzáállással, vagyis amikor a férfiak a vécé ülőkéjét mindig felhajtva hagyják. Egy mozdulat lenne az egész, hogy a vitát elkerüljék. A nők számára ez éppen úgy egy mozdulatot jelent. Vagyis nem csak a férfiak csinálnak ám olyat, ami a nők számára idegesítő, hanem fordítva is.

Az egyik zavaró tényező az lehet, amikor valamilyen alaklomra hivatalos egy pár, és a nő már órákkal korábban megkezdi a készülődést, azonban az indulás előtt majdcsak hasonló állapotot mutat, mint az órákkal korábban. A férfi percek alatt magára kapja a kikészített ruhát. Nos, a nők mentségére legyen mondva, hogy általában ők felelősek a ruhák tisztaságáért, simaságáért is. Ahhoz, hogy egy férfi magára kaphassa az inget, előtte vasalni szükséges, amelyet a nő végez el. Olyan nagy gond, ha ezután egy kis időt szán magára a hölgy?

A nők szeretnek cseverészni barátnőikkel. Mindegy mikor, de akár órákat képesek beszélgetni és ezt úgy is meg tudják tenni, hogy személyesen nem is találkoznak. Az okostelefon és az internet egyik varázsa még közelebb hozhatja a barátokat úgy, hogy nem is találkoznak igazán. Ilyenképp bármikor adott a lehetőség, hogy órákra lekötött legyen egy nő figyelme. Ezt a férfiak vagy jó szemmel nézik, mert addig is szabadidejük van, netalán rosszallják, hogy mással foglalkozik a kedvesük. A férfiak is ápolják baráti kapcsolataikat, de célirányosan, tömören kommunikálnak.

A férfiak csak ritkán hullatják könnyeiket, ellenben a hölgyek bármikor képesek elpityeregni magukat. Érheti őket öröm vagy bánat, mindegyikre lehet könnyes reakció és ezzel az erősebb nem tagjai nem tudnak azonosulni, és nehezebben kezelik a helyzetet.

A női ruhatár egy férfi számára nemcsak átláthatatlan, de kiismerhetetlen is. Nincs se a szekrénynek, se a lakásnak olyan pontja, ahol egy nőnek ne lenne holmija. Sőt, amíg a férfiak ruhamennyisége egy-két kisebb polc és a szekrény akasztós részének 10-15%-át foglalja el, addig a női holmik uralják a fennmaradó részt. A cipők terén is hasonló lehet az eredmény, de könnyen lehet, hogy még rosszabbak az arányok.

Ha a nő hosszú hajú, abból is hagy mindenfelé a lakásban, így bármerre megy a férfi, az biztos, hogy hosszú hajszálakkal találkozni fog.

A nők kevesebbet esznek, mint a férfiak. Ám, ha egy étteremben a nő nem akar rendelni semmit, az a férfiak egyik rémálmához vezethet. A kihozott étel láttán szinte biztos, hogy a nő is kedvet kap az evéshez és mindezt a férfi tányérjáról valósítja meg.

Nem utolsó sorban az erősebbik nem számára is nagyon idegesítő lehet, hogy a vécé deszkáját állandóan fel kell hajtani.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)