Jump to content

A fehér ing unalma ellen

2019. 06. 04. 19:00

Gyermekként sokszor kell ünnepélyes, leginkább fehér-fekete ünnepi viseletbe öltöznünk. Talán azt is megfogadtuk, hogy soha többet fehér inget! Felnőttként már magunk választhatjuk meg öltözékünket, de a fehér ing igazán jó döntés lehet.

Iskolás diák korunkban vagy nagyon kedveltünk fehér ingbe bújni, mert a tanévzáró ünnepséghez hozzátartozott az ünnepélyes megjelenés, vagy utáltuk magunkra venni azt, mert megkezdődött egy újabb tanév és épp az évnyitóra bújtunk bele ingünkbe. Még ha ilyen emlékeink is kapcsolódnak a fehér inghez, talán felnőttként is visszanyúlhatunk ehhez az ünnepi viselethez. Sőt kiválóan lehet kombinálni, és nemcsak alkalmi öltözék lehet a fehér ing, hanem hétköznapi viselet is.

A hétköznapi munkanapok olyan öltözködést is lehetővé tesznek - hacsak nincs előírás az öltözködést illetően -,  hogy nemcsak csinosnak, divatosnak érezzük magunkat, de a ruházatunk növelje komfortérzetünket. Ebben az esetben ritkán gondolunk a fehér ingre. Máskor, különösen, ha valamilyen különleges alkalomhoz illően kellene öltözni, ám nem szeretnénk túllőni a célon, akkor jó választást jelenthet az ing.

Márpedig a fehér ing nagyon sokoldalú viselet, mert tehetjük sportossá, lazává, ünnepélyessé, elegánssá, attól függően, hogy mivel kombináljuk.

Ha a lazább, mégis elegánsabb megjelenésre vágyunk, a fehér ing úgyszintén jót tehet lelkünknek és külsőnknek egyaránt, ugyanis egy fekete nadrággal vagy farmerral és farmerkabáttal viselve sportos, mégis kellemes megjelenést nyújt.

Közeledik a tikkasztó hőség, és a tűnő napsütésben amúgy is kedvelt viselet lehet a hófehér. A fehér inghez viselt szoknya vagy nadrág is lehet ugyanúgy fehér. Kétségtelen, hogy kényes, hiszen bármilyen piszok azonnal meglátszik rajta, viszont a már napbarnított bőrűek számára igazán mutatós viselet. Egy valamire érdemes figyelni. A fehérnek is létezik több árnyalata, és annak megfelelő kombinációjával érhetünk el kellemes látványt.

A fehér ing sokféle lehet anyagában és szabásában is. Ugyancsak lazább megjelenést kölcsönöz egy hosszú fazonú fehér ing. Az inghez választott streccs nadrággal nemcsak kényelmes, de mutatós lehet. Divat a váll szabadon hagyása, és fehér ingek között is találhatunk erre megoldást. Nemcsak szexi, de elegáns is lehet egy szűkebb fazonú nadrággal, és szoknyával viselve még nőcisebb hatást válthat ki. A hozzá viselt magas sarkú cipővel pedig csak fokozni lehet az esztétikumot.

A hasvillantás egy bizonyos kor felett már inkább nevetséges, mint szexi, ám egy fehér ing hasnál való összekötése mégsem lesz nevetséges, ha az ing alatt egy topot viselünk. Sőt, így egy vidám, nőies, mégis bohémabb viselettel léphetünk az utcára. A hasnál megkötött inget felvehetjük nadrághoz és szoknyához egyaránt.

Még hogy unalmas a fehér ing?! Csak akkor, ha nem tudjuk kihasználni előnyeit.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)