Jump to content

Nézz szembe a problémákkal!

2015. 02. 01. 17:45

Régóta kiegyensúlyozatlan az érzelmi viselkedésed? Valószínűleg sok a problémád is, s ezek közül néhány a gyermekkorodban gyökerezik.

Ha szembenézel a problémáiddal, szembenézel a múlt fájdalmával, egészséges lélekkel léphetsz tovább, de addig nem. Akár el is menekülhetsz arról a helyről, ami a múltadra emlékeztet, de ez nem oldja meg a dolgot, a lelkedben cipeled tovább a rossz emlékeket. S ha benned vannak a fájó emlékek, az kihat a személyiségedre, s arra is, hogy hogyan viszonyulsz az élet dolgaihoz.

Szokj le arról, hogy minden problémád forrásává másokat teszel, s őket okolod unos untalan. Nem háríthatod a felelősséget másra, szembe kell nézned a problémákkal! Másokat vádolva soha nem leszel boldog, és ez a viselkedés nem visz előrébb. Ettől még nem leszel szabad. Ne használd a múltat arra, hogy embereket, és helyzeteket manipulálj!

A múltad nem irányítja a jövődet, csak ha megengeded neki! Felépülhetsz a hibáidból, a fájdalmaidból, de mindez időbe fog telni. Fektess be a gyógyulásodba!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:venturebeat.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!