Jump to content

Fogadj, és nyerj! Tippmix női bajnokot avatunk!

2015. 10. 01. 21:00

Olyan nő vagy, akit érdekel a sport? Miért is ne nyerhetnéd meg a milánói utazást a 2016-os Bajnokok Ligája milánói döntőjére? Ha kevésbé vagy ügyes, még akkor is a Tiéd lehet egy okostelefon, vagy egy tablet. Csak játszanod kell a Tippmix-szel!

Ne zavarjon, hogy nő vagy, a fogadás világa nem egy zárt férfias közösség. Ha megismered a sportfogadás világát, garantáltan bele fogsz szeretni. Most ráadásul még kockázatot sem kell vállalnod, tét nélkül kipróbálhatod a Tippmixet, és jutalmul értékes nyereményeket arathatsz. Csak légy elszánt, és bátor! Merj fogadni! A nyereményjáték időtartama: 2015. október 12-november 1.

Nézzük, mi a játék menete:
1. Először is regisztrálj az alábbi oldalon: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno Nyugi, teljesen ingyenes!
2. Regisztrációnál máris 10 000 pont üti a markod. Napi 10 eseményből választhatod ki a fogadásod tárgyát, és leteszed a tétjeid. Helyesen tippeltél, vagy épp melléfogtál? Pontjaid aszerint fognak csökkenni, vagy gyarapodni.
3. Három heted van játszani, és bebizonyítani, bizony Te nőként is otthon vagy a sport világában, ráadásul okosan tudsz fogadni. Szívósságod, jó eredményeid busásan megjutalmazzuk!

2015. november 2.-án sorsolunk, és őszintén reméljük, hogy ott köszönthetünk királynői nyerteseink között!

Nyereményeink:
A legsikeresebb, legtöbb pontot elérő női játékosunk 2 db belépőt nyer a 2016-os Bajnokok Ligája milánói döntőjére, szállással, repülőjeggyel. Gondolj bele, a párod odáig lesz az örömtől!
Azok között pedig, akik legalább 15 000 pontot elérnek, 1 db Samsung T700 Galaxy Tab S 8.4 16 GB tabletet, valamint 1 db Samsung Galaxy A3 okostelefont sorsolunk ki.

Néhány jó tanács:

  • Ne hasraütésből fogadj, ismerkedj a sportokkal, jobbak lesznek a tétjeid!
  • Vesd bele magad a fogadás rejtelmeibe. Férfi ismerőseid el lesznek ragadtatva, ha tőlük kérsz tanácsot. Növeld az esélyeidet!
  • Kockáztass okosan, de ne feledd, aki mer, az nyer!

Miért is ne lehetnél pont Te az egyik boldog nyertes? Mersz fogadni rá? Csak regisztrálj itt, és indulhat a játék! http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-kiralyno