Jump to content

Mire vagy hajlandó a sikerért?

2015. 11. 07. 07:00

Hajlandó vagy eljutni a kimerültség szintjére vagy csak kényelmetlenül érzed magad? Tudod, kényelmetlenül érzeni magad az nem kimerültség. Kényelmetlenül érezni magad azt jelenti, hogy fejben hamarabb feladod, mikor a tested még bírná. Kényelmetlenül érezni magad, amikor csak mondod, de nem próbálod meg újra. Akkor leszel naggyá, ha hajlandó vagy megtenni valamit ami megöl téged, csak hogy jobbá tegyen.

Könnyebb megvenni a jegyet a meccsre, mint annak lenni aki edz, felkészül rá. Könnyebb a barátaiddal lógni, mint egy órán keresztül lépcsőzni. Könnyebb tovább aludni, mint száz sprinttel felkelni. Könnyebb bulizni menni, mint guggolást csinálni. Könnyebb a kanapéról nézni az atlétákat, mint annak lenni aki a magasba emeli a trófeát. De sokkal könnyebb visszanézni a múltba és tudni, hogy te mindent beleadtál, mint megbánással leélni az egész életed. Ha nem használod ki azt a potenciált ami benned van, egy egész életre teher lesz a válladon. Senki nem mondta még, hogy sikeresnek lenni könnyű, de elmondok neked valamit, k**vára biztos vagyok benne, hogy megéri.

Te vagy a saját életed írója, és nincs benne olyan dolog, mint a bukás! Csak azt kell mondogatnod, hogy NEM MOST, NEM VELEM. Megfogom próbálni újra meg újra meg újra! Szembeszállok a bukással és azt mondom: hajlandó vagyok venni minden akadályt az álmaim beteljesítése érdekében. Mert küzdelem, akadályok nélkül soha nem fogsz fejlődni! Ez az egész arról szól, hogy mennyire akarod. Hogy mennyire vagy kiéhezve a sikerre. Csak harcolni akarsz, vagy ki vagy éhezve rá? Maradj nyitott, maradj eltökélt és soha ne állj meg!

(Forrás:youtube.com, Fotó:thedailybeast.com)

Csatlakozz a Lelki Élethez a Facebookon!