Jump to content

Chia maggal tested-lelked egészségéért és bőröd szépségéért!

2017. 06. 22. 11:00

Általában parányiak és alig észrevehetőek, mégis hatalmas erő lakozik bennük. Bár eddig leginkább a táplálkozásunkban fejtették ki áldásos hatásukat, mostantól a fürdőszobában is megállják a helyüket.

Miben rejlik az ereje?

Az egyik legismertebb kozmetikai cikkeket forgalmazó márka, legújabb termékcsaládjának különlegessége a természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia-, papagájvirág- vagy a gránátalma-magkivonat. Napjainkban egyre több nő keresi a természetes összetevők jótékony hatásán alapuló arcápolási készítményeket, és teszi le a voksát amellett, hogy a szépség az egészséges bőrnél kezdődik. Ezzel párhuzamosan a márka kutatói és tudósai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legmodernebb és leghatékonyabb összetevők segítségével kínáljanak megoldást a különböző bőrporblémákra és igényekre.

A siker kulcsát az új parabén és színezőanyagmentes termékcsaládban látják. A termékcsaládok közül kettőben egy igen különleges összetevő gondoskodik bőrünk egészségéről, az úgynevezett chia mag. A chia, más néven azték zsálya igen nagy népszerűségnek örvend a világ számos táján, de hazánkban is egyre többen fedezik fel áldásos hatásai miatt. „Kevesen tudják, de a Chia mag saját súlyának tizenkétszeresét képes magába szívni, így képes tökéletesen hidratálni és kisimítani a bőrt, miközben feszesíti és a ráncokat is csökkenti”Ezeket a speciális termékeket aktív összetevőkkel dúsítotk, melyek a magkivonatok, a vitaminok, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok megfelelő arányú kombinációjával táplálják bőrünket és segítik élettel telibbé varázsolni azt-"mondja az AVON szakértője.

Ezen túl további különleges összetevők is megtalálhatóak az egyes termékekben, mint például a papagájvirág- vagy a gránátalma magkivonat. A természetes termékcsaládban minden bőrtípusra találhatunk arcápolót, a vízhiányos bőrtől kezdődően, a fakó bőrön át egészen az időskori ráncok enyhítéséig. Mivel a termékek allergológiailag teszteltek, így alkalmasak az érzékeny bőr ápolására is, ráadásul ftalát-, és parabénmentesek, illetve nem tartalmaznak színezéket sem.

(Forrás: lelkielet.hu, avon.hu l Kép: pixabay.com)