Jump to content

Egy fél óra, ami csak a Tiéd!

2014. 08. 12. 13:45

Soha ne feküdj le úgy aludni, hogy a napközben szinte mindennel foglalkoztál, csak magaddal nem. Legyen ez is fontos része a napodnak!

Minimum ennyi idő mindenkinek jár. Leginkább a munkaidő után jut magunkra idő, de a napi beosztásodhoz mérten biztosan Te is megtalálod a megfelelő időpontot a lazításra. Ilyenkor csinálj olyasmit, ami örömmel tölt el, kikapcsol, és feltölt. Persze utána úgyis jön a többi teendőd, de a félórádból lopott energia kitart majd egészen estig.

Sétálgass, igyál egy kávét egy utcai kávézóban, s közben figyeld a járókelőket, nézegesd a kirakatokat, nézelődj egy antikváriumban, olvasgass egy parkban, de otthon is ledőlhetsz a kanapéra, vagy akár tornázhatsz is. Rád van bízva, hiszen te ismered a legjobban magadat.

Hogy Neked erre nincs időd? Ugyan már! Ne hazudj magadnak! Gondold végig becsületesen, hogy mennyi felesleges dolog is belefér a napodba, vegyük például a fecsegést, és a pletykálkodást. Tölts minőségi időt napközben a lelked ápolásával, hiszen Neked is van jogod kiszakadni a mókuskerékből!

(Forrás:lelkielet.hu/Fotó:attackattackoh.com)