Jump to content

Vannak betéteid a Hírnév-bankodban?

2014. 09. 13. 21:30

A hitelességed minden egyes áldott nap tesztelve van, akár észreveszed, akár nem. Ugyan nem minden lépésedet figyelik, de azért elég sokat ahhoz, hogy érdemes legyen figyelned rájuk.

Légy olyan ember, akivel öröm együtt dolgozni, olyan, akinek az emberek bátran felajánlanák a segítségüket, és a barátságukat!

Az emberek már csak olyanok, hogy értékítéletet mondanak egymásról. A cégeknél megbízható és felelősségteljes munkatársakat keresnek, nem elég a megfelelő szakmai tapasztalat. A becsületes, hűséges, és felelősségteljes munkaerő a „menő”, mert ők jó hatással vannak a csapatszellemre.

Hozzáértő, és szavatartó emberekre van szüksége a világnak! Viselkedj tehát mindig tisztességesen, így újabb és újabb betéteket tudsz tenni a Hírnév-bankodba. Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, hogy szükséged lehet rájuk. Keveredhetsz olyan gyanús helyzetbe, amikor nagyon sokat jelent, hogy becsületes, felelősségteljes ember hírében állsz. A jó híred fog felmenteni, míg az ellenkezője ki nem derül.

(Forrás: Jim Dornan: Zongora a tengerparton Fotó:mlc1014yaya.blogspot.com)