Jump to content

Randitippek romantikusoknak

2019. 01. 15. 19:00

Sikerülhet egy randi olyan jól, ám nem kötelező érvénnyel alakul ki abból kapcsolat. A randevúk új emberekkel való ismerkedést, nyitottságot, önbizalmat adhat nekünk.

Na és persze, ami a lényeg, ha az ember mer nyitni mások felé, esélyt adunk magunknak, a szerelemnek is. Márpedig a randevúk lényege ez.

Aki már (túl) régóta él egyedül, és ezen az állapoton mindenképp változtatni szeretne, annak a randevúk adhatják a kiugrási lehetőséget. Ennek ellenére, több randi magunk után tudása sem biztos, hogy eredményes lesz pártalálás terén, mégis legalább esélyt adunk másnak, magunknak, egymásnak.

Álmainkban várjuk a hercegünket, a hercegnőnket, dédelgetünk egy álmot, de a valóság nagyon különbözhet attól. Ezért, ha nem is feltétlenül az a külsejű emberrel hoz össze minket a sors, akit magunknak megálmodtunk, de van benne valami, ami miatt mégsem érezzük taszítónak jelenlétét, meg lehet adni az esélyt. Ha valami vonzót látunk a másik félben, mindenképp érdemes nyitottan kezelni, hiszen lehet, hogy sokkal kellemesebben csalódunk, mint azt gondoltuk volna.

Sokan találták meg olyan személyben a párjukat, igaz szerelmüket, akikben nem is gondolták volna. Ha a randipartner már adott, akkor már csak az a kérdés, hogy hol legyen az első találkozás. Az rendben van, hogy az első randit nem saját otthonunkban, vagy nem a másik fél saját otthonában zajlik le, de ha már nem az első találkozást bonyolítjuk majd, akkor beleférhet egy közös főzőcskézés, amely során együtt készíthetjük el. Nemcsak jobban megismerhetjük a másikat a főzés közbeni beszélgetés alatt, de arra is rájöhetünk, hogy mennyire jártas a konyhában.

Első randevú helyszínéül mind a férfiak, mind pedig a nők előnyben részesítik azokat a helyeket, ahol nem csak ők ketten lehetnek jelen, hanem mások is. Így egy étterem, kávézó, erre alkalmasnak tekinthető.

Él az a berögződés, hogy az első randevún kötelezőszerűen fizetnie kell a férfinak, ám a saját keresettel rendelkező nő esetében sem feltétlenül kell ennek így lennie. Akár azt is felajánlhatja a nő, hogy a számlát felezzék, de ha ezt nem is engedi a férfi, akkor is fizethet a nő egy kör italt. Van, aki ezt mereven elutasítja, így akkor nem érdemes ellenkezésbe kezdeni. Azt szokták mondani, hogy az első randin ne legyen szex, mert az azt mutatja, hogy könnyen odaadja magát a nő, a férfi pedig csak a testiségre hajt. Ezt a legtöbbször igyekszünk is betartani nő és férfiként is, de mindenkire rá van bízva, hogy mi fér bele az első randiba. Van, amikor az ember elveszti a fejét, főleg egy eszeveszett jó első találkozás után. Mindig azt kell szem előtt tartani, hogy másnap tükörbe vagy a másik fél szemébe tudnánk-e nézni?

Ha az első találkozás olyan jól sikerült, hogy egyértelműen mindketten a folytatásban gondolkodtok, akkor később is gondolkodni lehet, hogy hol legyen a következő randevú. Kipróbálhatjátok magatokat egymás hobbiját űzve, mehettek uszodába, strandra, de közösen sportolhattok.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)