Jump to content

Ellen tudsz állni a rosszfiúknak?

2019. 03. 21. 19:00

Vannak nők, akik buknak a rosszfiúkra. Önsanyargatás ez, vagy az a hit vezérli őket, hogy majd megváltoznak mellettük az igazán rosszfiúk?

A rossz fiúk nemcsak azok akik a törvénnyel ellenszegülnek és a szabad, valamint a börtönben töltött élet között ingáznak. Rosszfiúknak tartjuk mi nők azokat is, akik látványosan nem tudnak egy nő oldalán megállapodni. Sőt egy kapcsolatból is képesek kifelé kukucskálni, és mindezt úgy, hogy a megbánás semmi jelét sem mutatják.

A nők között mindig vannak olyanok, akik éreznek magunkban annyi pluszt, annyi spirituszt és még inkább akkora magukba, szerelmükbe vetett hittel vannak megáldva, hogy elhiszik, meg tudják változtatni a férfit. Igaz, hogy meg sem kérdezik, meg akar változni az a férfi?

Egy kapcsolatnak eleve nem az az alapja, hogy magunk képére formázzuk meg társunkat. Természetesen, ahogy telnek az együtt töltött évek, úgy egymáshoz csiszolódnak a szerelmesek, mégiscsak idomul egyik a másikhoz. A rosszfiúk azok, akik tudnának változni, ha akarnának, de a legtöbbször nem akarnak.

Azt is hozzá kell tenni, hogy hallhattunk már olyan történetekről, amikor az igazán rosszfiú, aki jobbnál jobb nők mellett sem tudta megvetni a lábát, egy nőnek mégis beadta a derekát. A rosszfiúk is érző emberek, de vagy a szabadságvágy, az elköteleződéstől való félelem, esetleg nőkkel szembeni tudatalatti bosszú vezérli őket afelé, hogy ne kössék le életüket egy nő mellett. Van azonban az a személy, aki miatt még ők is fel tudják adni szabad, agglegény életüket. Amíg addig a nőig eljut, sok kalandon, kapcsolaton verekszi át magát. A rosszfiúk úgy hiszik és vallják is, hogy nekik minden jár. Igazi nőfaló hírében állhatnak. Vajon ez a megállapodni nem tudás azért áll fenn esetükben, mert ennyire rajonganak a női nemért? Egyszerűen annyi a szép és kívánatos nő, hogy nem tudnak közöttük dönteni? Ez is igaz lehet egyes rosszfiúkra. Még nem állnak készen arra, hogy egy ember mellett lehorgonyozzanak. A másik esetben azonban arról is szó lehet, hogy ez a bizonytalanság inkább a nőgyűlölet egy rejtett formájából táplálkozik. Az ilyen rosszfiúk sármos, stílusos külsővel csalogatják magukhoz a nőket. Könnyű beléjük szeretni, mert van bennük kellő mennyiségű tesztoszteron, jó szeretők is. Kihozzák a nőkből talán azt is, amit azelőtt még másnak nem sikerült, majd miután megkapták, amit akartak, kilépnek a kapcsolatból. Nem egy nőt hagynak így maguk után.

Kell-e a nőnek megjavítani a rosszfiúkat? Nem úgy jók, ahogy vannak? Azok a hölgyek, akik áldozatukul esnek vehetik úgy is, hogy egy jókora leckét kaptak az élettől. Egyszerűen el kell fogadni, hogy a rosszfiúk közül a legtöbb nem akar megváltozni, inkább a nőknek kell az eszüknél lenniük, hogy bele se menjenek egy olyan játékba, ami tiszavirág életűnek tűnik, és még fájdalommal is járhat. Mégis, vannak, akik nem tudnak ellenállni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com, pexels.com)