Jump to content

A gyengébbik nem gyengeségei

2019. 06. 25. 19:00

A nő és férfi közötti különbség nemcsak szembeötlő, de evidens is, hiszen a férfiak a nőket akarják, a nők pedig a férfiakat.

A férfiak azonban női típust és tulajdonságot egyáltalán nem keres a nőben. Szerencsére a világban sok a nő és sok a férfi is, így lehetőség van arra, hogy mindenki megtalálja az igazi párját.

Még a nagy egymásra találás mellett is létezhetnek olyan női tulajdonságaink, amelyeket a férfiak mellőznének párjaikból.

A szerelemnek bizalomra is kell épülnie, mert ha ez az építkező anyag nincs meg, akkor bizony hamar omlásveszély következhet be. Márpedig nem a legjobb, ha a nő nem bízik meg a férfiben, és ezért kutatásba, nyomozásba kezd. Aki annyira nem bízik meg párjában, hogy a telefonját és az e-maileket is rendszeresen "karbantartja", ott a bizalom nem létező. Ezt a tevékenységet tovább lehet tágítani azzal is, ha a párja munkahelyén is feltűnik váratlanul, hívatlanul. A bizalom tehát szükséges, és ha ez nincs meg, nagyon kínos szituációkat tud maga a nő kialakítani annak ellenére, hogy párja semmi rosszat nem csinált.

Rossz női tulajdonság lehet az is, ha mindig és túlságosan sokat fecseg egy nő. Habár a női nem úgy van általánosítva, hogy szeretnek sokat csacsogni, de azt is figyelembe kell venni, hogy ezt inkább a barátnőikkel gyakorolják és ne a párjukkal. Olykor kell tudni hallgatni, csendben lenni, és még inkább a másik szavát meghallani és figyelni. A férfiak számára amúgy is az a zavaró, ha a sok beszéd véget érhetetlennek tűnő, hiábavaló fecsegés, amely során a férfi szavára mit sem ad a nő.

Az, hogy milyen személyiséggel rendelkezünk részben örökölt, és persze a taníttatás, a környezet nagy befolyásoló tényező. Azonban humorérzékkel vagy rendelkezik valaki, vagy nem. Még a nem jó humorérzékű emberek is tudnak nevetni és jókedvűek lenni, és a férfiak többsége érti és gyakorolja is a viccelődést. Nehéz azonban olyan nővel még csak ismerkedni is, aki elhagyta magát, kesereg az élete felett, és a boldogságnak egy csipetét sem tudja kifelé mutatni. A férfiak nem foglalkoznak az ilyen nőkkel.

A férfiak számára fontos a szabadság. Még a kapcsolaton belül is biztosítani érdemes a szabad teret, de ez a nők számára is fontos lehet. Csakhogy a gyengébbik nem néhány tagja a kapcsolat kialakításával együtt jogosnak érzi azt, attól a perctől kezdve, hogy megismerkedtek, együtt kell lenniük mindig. Mint a pióca, úgy tapad a társára, megfojtva ezzel a kapcsolatot is.

Az erős nő eszménye szép, ám ha a férfi helyett akar mindent megoldani a nő, akkor hiábavalónak fogja magát érezni a férfi. A férfiak szeretik érezni, hogy szükségesek a gyengébbik nem számára, így önbizalmuk sérülhet, ha egy erős nő folyton megteszi azt, amit a férfinak kellene.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)