Jump to content

Az igazán férfi

2020. 01. 22. 19:00

A férfi meg szeretné érteni a nőt, ahogyan a nő is férfit, de valljuk be őszintén, olykor hihetetlenül máshogy látjuk a világot.

Ez teszi érdekessé a világot és egyben a kapcsolatokra is igaz lehet ez. Addig igaz ez, amíg túlzottan nagy különbségek nem jelentkeznek.

Egy kapcsolatban sem lehet teljesen ugyanolyat megélni, hiszen mindenki különböző, így a szerelem sem lehet teljesen azonos. Arról nem is beszélve, hogy mások lehetnek az igények is. Mindenkinek mást jelenthet így a jó társ, a jó férj. Mégis vannak olyanok, amelyeket egy férfi is megtehet azért, hogy tehermetesítse a párját. Ha van gyerkőc is a családban, ezt fokozottabban érvényesíteni szükséges úgy, hogy arra ne kelljen mindig megkérni a férfit.

A nőnek óriási segítséget jelent, ha időnként a férfi leveszi azt a terhet, amely a gyereknevelés, gondozás jelent. Ha nem minden alkalommal csak és kizárólag az anya feladata a gyerkőc fürdetése, az esti játék, meseolvasás, az nemcsak a nő számára jelent segítséget, de nagy örömet okozhat a gyermeknek. A közösen eltöltött percek erősítik az apa és gyermeke közötti kapcsolatot, ezért nagyon is megéri az apás esti foglalkozás.

A férfiakat sokszor éri az a vád, hogy nem érzelmesek, vagy legalábbis nagy engedik láttatni érzéseiket, és nem is beszélnek arról. Attól még léteznek azok, és kivel oszthatná meg igazán ezeket az ember, ha nem a párjával. Egy férfi sem lesz attól kevésbé férfias, vagy gyenge, mert beszél arról, mi van a szívében, lelkében.

Lehet, hogy nem mindennap mosogat el a férfi, de ha mégis megteszi ezt, ráadásul a nő helyett végzi el, akkor érdemes ezt nőként észrevenni. Ezt természetesen ki lehet bármelyik házimunkára terjeszteni. Ezek azok az apró figyelmességek, amelyekkel nemcsak könnyíteni lehet a háziasszony dolgán, de a segítség egészen a szívéig hatol. Ilyenkor azt érezheti a nő, hogy a terhek is közösek, nemcsak a jó.

Énidőre mindenkinek szüksége van. Ehhez szükség van bizalomra. Tudnunk kell, hogy a párunk a barátaival van, vagy a hobbijának él, és olykor csak egyedül szeretne lenni. Ebben nincs megcsalád, flörtölés más nőkkel. De akkor ugyanez érvényes lehet, hogy a másik fél is együtt tölthessen időt a barátnőivel, hogy egyedül kimozdulhasson, ha arra van igénye.

Az énidő biztosítása fontos a párkapcsolatokban, azonban nem minden elfoglaltság olyan, amiben a párunk ne vehetne részt. Nem is mindegyik hobbi olyan, hogy csak férfiként űzhető, ezért be lehet vonni a nőt is. Ki tudja, lehet, közös hobbit találtok.

A nők ugyan erős teremtések, és aki még önbizalommal is rendelkezik, az sem mindig szeretné a döntéshozó szerepét betölteni. Ha kell, vegye át az irányítást a férfi.

A nőnek szüksége van arra, hogy a párja éreztesse vele szeretetét. Még ha nem is változott semmi a kapcsolatukban, időnként érdemes szavakkal és tettekkel kifejeznie a férfinak azt, hogy mennyire szereti a párját.

A pénz sok családban nagy mozgatóerő. A jó kapcsolatban közösen kezelik a pénzt, megbeszélik a pénzügyeket, a bevételtől kezdve a kiadáson át is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)