Jump to content

Indul a nyár, indulhat a párkeresés

2020. 06. 22. 19:00

A szerelmet nem lehet siettetni, se késleltetni. Ha jönni akar, akkor bizony jönni is fog, bárhogy küzdünk ellene.

A hosszabb egyedüllétet meg lehet unni, és ha vágyunk a kapcsolatra, a szerelemre, akkor kicsit rá is lehet segíteni azzal, hogy eljárunk közösségbe, és még nagyobb esélyt adhatunk magunknak, ha az online társkeresésbe is belevetjük magunkat. Mégis úgy tűnik, hogy hiábavaló kapálózás akkor, ha nem a megfelelő időben akarunk párt találni. Ismerkedni, beszélgetni ugyanis bárhol és bármikor lehet, de tudtad, hogy a szerelem ránk találjon, sokkal nagyobb esélye van egyes évszakokban.

A karantén idején az egyedülállókra még nagyobb súllyal nehezedhetett az, hogy ténylegesen egyedül vannak. Sőt még arra sem volt esély, hogy eljárnak szórakozni, közösségbe, hogy újabb ismeretségekre tegyenek szert. Ha addig élvezték is, hogy bármit és bármikor csinálhattak, a koronavírus adta bizonytalanság felerősíthette a magány érzését.

Még csak nyár elején járunk és szerencsére az egészségügyi korlátozások javát is feloldották, így belevethetjük magunkat a szabadság adta lehetőségekbe. Ebbe beletartozhat a szórakozóhelyek felkeresése, a kirándulások is, egyben a nyári szabadságolások ideje is erre az időszakra koncentrálódik. Ez azt jelenti, hogy több a szabadidő és az online társkeresők forgalma ebben az időszakban megnövekszik.

Talán már a karantén idején is igaz lehetett ez, hiszen az otthonmaradás több időt adott arra, hogy befelé forduljanak az emberek, figyeljenek magukra, érzelmeikre, életük alakulására. A karantén időszaka azonban nem igazán volt alkalmas arra, hogy az online térben folytatott ismerkedést tovább vigyék személyes találkozásig.

Aki az egészségügyi korlátozások feloldása után szabadabbnak érzi magát, és vágyat érez arra, hogy társat találjon magának, az segítheti magát az online társkeresők használatával is. Az online ismerkedést most könnyebb lesz valóságban is megvalósítani, és amúgy is ez az időszak, amikor nagyobb az esély arra, hogy szerelem és kapcsolat alakulhasson ki.

A nyaralásról sem szívesen mondunk le. Ha a külföldi, tervezett utat nem is merjük bevállalni, a belföldi nyaralásra még nemcsak, hogy lehetőség van, de érdemes is kihasználni minden alkalmat. Nyaraláskor ugyanis az ember sokkal inkább el tud lazulni, el tudja engedni magát, és az idegenekkel is nyitottabbá válunk. Talán épp egy kirándulás, egy nyaralás, egy rendezvényen való megjelenés ad esélyt az új szerelem megtalálására.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)