Jump to content

Akiket egymásnak rendelt a sors

2020. 09. 07. 19:00

Szerelem annyiféle lehet. Amelyiket éppen éljük, abban hiszünk a legjobban. Egészen addig, amíg rá nem találunk arra, akiről úgy gondoljuk, hogy tökéletes, nekünk szánt az ég, a sors.

Azt érzi az ember, ha ez a szerelem másabb, több, mint az eddigi. A semmi máshoz nem fogható érzelmi többlet és az összetartozás érzése olyan erős, hogy magasabb erők működését feltételezését sejthetjük mögötte. Ha spirituális vonalon közelítenénk meg, akkor azt mondanánk erről, hogy megtaláltuk az ikerlángunkat, vagy ez a szerelem karmikus.

Ez a tapasztalás arra enged következtetni, hogy nagyon szerencsések vagyunk, mert átélhetjük ezt a csodát. Olyan erő köt ahhoz a személyhez, akiben megtaláljuk az igazi szerelmet, amelyet eddig meg sem közelített mást. Mintha már régről ismernénk egymást, de csak most találkoztunk. Annyira más, sokkal jobb a kapcsolat, mint bárkivel volt ezelőtt, hogy örökké maradni szeretnénk ebben az állapotban, érzésben. Az ilyen karmikus szerelmek a magasba repítenek és évek, évtizedek múlva is megmaradnak, még ha az intenzitás kissé alább hagy is.

A duálpárok egymásnak rendeltetése egyértelmű, egymásra találásuk már nem annyira. Sok egyedülálló ember keresi a párját. Az internet új lehetőségeket teremt arra, hogy ismerkedjünk. A társasági kikapcsolódások is remek alkalmak, de ha tudatosan azzal a szándékkal járunk el szórakozni, hogy megkeressük a párunkat, valószínűleg csalódni fogunk. A görcsösség, a ragaszkodás saját elveinkhez egyre messzebb repíti dédelgetett vágyainkat.

Amikor az egyedüllétet már szeretnénk magunk mögött tudni és egy társsal osztanánk meg az életünket, akkor sokunk magában keresi a hibát. Mi az, ami bennünk nem olyan vonzó, mint másban, aki megtalálta a párját? Nem külső és nem is belső tulajdonságok azok, amelyek abban gátolnak minket, hogy rátaláljunk az igazira. Még nincs itt az ideje. Van még mit dolgozni önmagunkon, az életünkön, hogy a megfelelő személyt az utunkba küldje.

Ha meg is van a karmikus kapcsolatunk, azzal bánni is tudni kell. Mély érzelmek, földöntúli erő, amely összetart minket? Igen, de ez nem jelenti azt, hogy minden olyan, mint a mesében. Amilyen intenzív a szerelem, úgy a nézeteltérések is jelen lehetnek, ráadásul hasonló intenzitással. Sőt évek során akár az is bebizonyosodhat, hogy bár a sors egymásnak teremtett titeket, mégsem stimmel valami. Vagy azon dolgozunk, hogy alakítani tudjuk magunkat ahhoz, hogy a kapcsolat megmaradjon, vagy elengeditek egymást.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)