Jump to content

Ne hagyd magad, vedd észre a jeleket

2020. 09. 23. 19:00

Mindannyiunknak szüksége van a szerelemre, ezért sokat is tehetünk, mások pedig a sorsra bízzák magukat.

Ha végre sikerül találni valakit, aki mellett úgy érezzük, hogy le tudunk cövekelni, akkor meg is alkudhatunk a kapcsolattal annak ellenére is, ha azt érezzük, hogy valami nem stimmel benne. Kívülállók lehet, hogy hamarabb észreveszik a jeleket, mint mi, akik benne vagyunk egy olyan kapcsolatban, amelyben a jelek csak úgy cikáznak, mégsem fogjuk fel (vagy nem akarjuk).

Lásd meg a jeleket

Az a kapcsolat, amely megfeneklett, de valamelyik fél nem akarja tudomásul venni, és időhúzás gyanánt még inkább benne csücsülnek, komoly jelek utalnak arra, hogy a valamelyik fél kifelé kezd mozogni a kapcsolatból. A struccpolitika, az „amiről nem veszek tudomást, az nincs is” nem működőképes, azaz nem sokáig. Észre kell venni a jelzéseket, mert hamarabb véget lehet vetni egy ilyen viszonynak. Talán még arra is kevesebb az esély, hogy túlságosan megbántsák egymást. Egy szakítás amúgy sem leányálom, de nem mindegy, hogy az milyen módon zajlik le két ember között.

Amikor már legbelül az merül fel bennünk, hogy párunk kikacsingat a kapcsolatból, annak is jelei vannak. Együtt járás során ezt úgy lehet érzékelni, hogy már egyre kevesebb időt szán ránk. Talán hozzátartozóink, barátaink meg is láthatják, hogy mások társaságában tölti párunk azt az időt, amelyet ránk is fordíthatna. Lehet, hogy nem más nő kavar bele a kapcsolatba, hanem barátok, de az is a magénélet romlásához vezethet.

Tipikus jelzésértéke lehet annak, ha üzeneteink célba érnek, de arra nem azonnal kapunk reakciót. A legidegesítőbb, ha azt látjuk, hogy amit írtunk, azt látta, elolvasta, azonban nem érkezik rá semmilyen válasz, reagálás. Ilyenkor okokat sorolunk fel: bizonyára épp vezet, épp dolgozik. Ha csak olykor és kicsit várat magára a válasszal, nincs is abban semmi furcsa, ám ha egyre rendszeresebbé válik a késleltetett reakció, akkor óhatatlan, hogy ne rosszra gondoljunk. A gyanús jelre érdemes tudatosabban figyelni.

Az is igazán jelzésértékű lehet, ha a közös programotok útjába kerül valami. Nem is az egyszeri ilyen alkalommal van gond, hanem ha egy egyre gyakrabban előfordul.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)