Jump to content

Legyen jó a 7

2020. 11. 30. 19:00

Ragaszkodhatunk egyes ruhadarabhoz, egy ékszerhez, egy valakitől ajándékba kapott tárgyhoz, mint kabalához és tekinthetünk kiválaszthatunk egy szerencseszámot is magunknak.

A 7 azonban sok esetben nem szerencsés. Heten, mint a gonoszok – szokták mondani. Pedig az ezotériában a 7-es szám a megvilágosodást, a gondolkodást szimbolizálja. A 7 egy igazán pozitív szám, hiszen vonzza a bölcsességet. Mégis, lehet bennünk egyfajta félelem miatta, mert azt mondják, hogy az ember életében hétévente változás, fordulat áll be, és ugyanez igaz a kapcsolatainkra is. A változás alatt pedig nem jót értenek. Aggódnunk kellene, ha a párkapcsolatunkban elérkezünk a hetedik évhez?

Egy különleges szám

A 7-nek ereje van. Az ezotériában a bölcsesség és a tudás szimbóluma, de a héber vallásban a tökéletességet jelképezi. 7 fő bűn van, 7 nap alatt teremtette meg a világot Isten, ami miatt egy hét is 7 napból áll. A 7-es számot a Szaturnusz bolygó befolyásolja, amely kitartást, szilárdságot ad, de jelenti a felelősségvállalást és azt is, hogy szembe kell nézni a nehézségekkel. A Napot 29 év alatt járja körbe a Szaturnusz és egy negyed kör megtételéhez 7 évre van szükség. Az életünkben is ennyi idő múlva következhetnek be nagyobb változások.

Párkapcsolatban

Azonban a szerelmi életünkben a hetedik év nem a legjobb fényben tűnik fel. Mintha átok ülne ezen a számon és már előre félnek azok, akik a hetedik évfordulójukhoz érnek. Pedig nem kötelező érvényű, hogy rossznak kell történnie. A gondolat teremtő ereje azonban működésbe lép, ha a 7-es felé érkezve már baljósnak ítéljük meg ezt az időszakot.

Teremtsd meg a saját 7. éveteket!

Ne rossz ómenként gondolj a párkapcsolatod 7. évére, hanem jóként. Fordítsd az előnyödre a 7-es szám erejét!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)