Jump to content

Kánikula és első randi? Hozzátok ki belőle a legjobbat

2023. 07. 12. 19:00

Nem akarod a szinglik táborát gyarapítani, ezért meg is teszel mindent? Az ismerkedés nyáron azért jó, mert nagyon sok a lehetőség. Emellett persze nagy a meleg is, ezért érdemes átgondolni, hogy hol randizzatok.

Fesztiválok, szabadtéri programok, koncertek, bulik, nyaralás? A nyár imádott jellemzői. Ezek az alkalmak még nagyobb lehetőséget kínálnak az ismerkedésre. Szerelmek bontakozhatnak ki. Bárhol is induljon az ismerkedés, az első randevú jelentősége igencsak nagy. Habár számos szabadtéri program kínálkozik arra, hogy az első komolyabb beszélgetést, ismerkedést megejtsétek, lehet, hogy ennél meghittebbre vagy épp hűvösebb re vágytok. Fontos tényező, hogy ez az első alkalom kényelmes és kellemes legyen, ezért alaposan át kell gondolni, hogy hol legyen a randevú helyszíne.

A parkok, sétányok azért kiváló alkalmak az első randevú helyszíneként, mert a szabadban van, könnyű árnyékos helyet keresni. Lehet andalogni, sétálgatni és közben beszélgetni, de ha egy padot találtok, azt is bevehetitek. Mivel egy ilyen helyen nagy a mozgás, így biztonságban érezhetitek magatokat. Ha nagyon nagy a kánikula és kicsit szenvedtek ettől, akkor keressetek fel párakapukat, szökőkutakat, esetleg természetes vízpartot.

Meghitt és figyelmes randevú a parkba szervezett piknik. Némi előkészülettel jár, de megéri még akkor is, ha netán nem lesz folytatás. Kedves gesztus, amely még kötetlenebbé teszi a találkozást. Könnyű ételekkel és italokkal még emlékezetesebbé tehető. Igyekezzetek hűvös helyet választani.

Eleve szervezhetitek a rendit olyan helyre, ahol vizes sportokat próbálhattok ki. Ehhez is szükséges némi ismeret a másikról, hogy mindez élvezhető programmá váljon. Akár strand vagy vízipark is válhat randihelyszínné.

Ha már van előélete az ismerkedésnek, azaz a kommunikáció korábban megkezdődött, akkor lehet arról is van már némi fogalmatok, hogy milyen a másik zenei ízlése vagy milyen filmeket kedvel. Ennek ismeretében lehet a randit egy megfelelő koncertre, helyszínre szervezni, de akár a közös mozizás is jó ötlet. Akár napközben is jó ötlet lehet, hiszen a mozi légkondicionált, így akár a lehűlést is szolgálhatja.

Ugyancsak kellemesen tölthetitek az időt egy fagyizóban, cukrászdában vagy kávézóban. Nemcsak finomságok mellett üldögélve tölthetitek el az időt, de közben le is hűlhettek, feltéve, ha klímás helyiséget választatok erre.

Ha a kultúra jegyében szeretnétek ismerkedni és lehűlni, akkor keressetek fel a közelben múzeumokat, építészeti remekeket.

A jó randihoz két egymásra hangolódott ember szükséges, de az sem utolsó szempont, hogy olyan öltözéket válasszatok hőség idején, hogy az kényelmes legyen és ne kerülhessetek kellemetlen helyzetbe. Válasszatok könnyed és laza, légáteresztő anyagból készült ruhát, ami kellően elegáns, de nem ünnepélyi. A világos színek ugyan kényesek, de ebben a hőségben mégiscsak jobbak. Kiváló kiegészítők lehetnek a kalapok, sapkák, napszemüvegek. Ha vízparti vagy szabadtéri randevún vesztek részt, ne feledkezzetek meg a napvédelemről sem.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)