Jump to content

A férfiak tudják, mit akarnak

2024. 09. 11. 19:00

Szerencsére minden ember különbözik a másiktól, csakhogy ez a különbség olykor szembetűnőbb, pláne, ha a sors párokat farag belőlük.

Egy hagyományos női-férfi kapcsolatban a férfi a védelmet, a megélhetést biztosító, míg a nő a gyengédebb és az otthon megteremtéséért felelős. Erős férfi ide vagy oda, ők is sírhatnak, hiszen ez nem csak női kiváltság, és számukra is fontosak lehetnek olyan mozzanatok, amelyet a hölgyek hajlamosak csak magukénak gondolni. Megannyi dolgot megfigyelnek egy nőn és sokkal hosszabb időre lehet szükségük az elköteleződésre.

Amit nem árt tudni a férfiakról, az, hogy míg a hölgyek az első jól sikerült randevú után hajlamosabbak tovább képzelni a kapcsolatot, és ha a házasságig nem is futtatják a gondolatmenetet, de lelki szemeikkel már látják az újabb randik lehetőségét. És ez bizony még inkább erősödik bennük, ha az elsőt tényleg több találkozás követi. Arra enged következtetni, hogy tartósabb kapcsolat, akár házasság is kikerekedhet belőle. Ehhez képest nagyon sok férfi jóval nehezebben szánja rá magát a formai elköteleződésre. Jól elvannak ők egy együttélés szintjén és eszük ágában sincs a megcsalás, de a házasság intézménye már nagyobb falat, ami több időt igényel számukra.

A férfiak kemények és ezt a szerepet töltik be az ágyban is. Ám ez nem azt jelenti, hogy semmi más nem érdekli őket a kielégülésen kívül. Az érintéseknek, a csókoknak legalább akkora jelentőséget tulajdonítanak, mint a nők, csak erről kevésbé beszélnek. Jobban szeretik csinálni, mint társalogni ezekről.

Előbb vagy utóbb minden párkapcsolatban megjelennek a felek rosszabb tulajdonságai. A nők érzékenységét, kitöréseit sokszor tulajdonítják hisztinek vagy a menstruációnak, mert ez egy könnyű magyarázat számunkra, hogy miért viselkedik így a nő. Még véletlenül sem akarják kideríteni annak tényleges okát, pedig sokszor semmi köze a ciklushoz.

A férfiak zöme pártolja a természetességet, mégis az ízléses és normál keretek között mozgó sminket, a plasztikai műtéteket sem veti meg. Ugyanúgy kedvelik azt is, ha szép ruhába bújik kedvesük és roppant büszkén tudnak az oldalukon feszíteni. Közben dagad a mellük, ha más férfiak irigykedve tekintenek rájuk.

A legtöbb pasi igyekszik magabiztosnak tűnni, hiszen a hölgyek ezt várják tőlük, de ez akár szupererőként is működhet. Elhihetik magukról, hogy jók az ágyban és lehet ez a hozzáállás valóban segít nekik. Aki kevésbé hisz magában és úgy érzi, hogy a társa túl jó hozzá, az előbb vagy utóbb a kapcsolatukban is kételkedni fog és megjelenhet a zöldszemű ördög, amely lerombolhatja a szerelmet is.

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)