Jump to content

Villámcsődület a meglepetés érdekében

2019. 10. 22. 19:00

Az életben vannak olyan különleges alkalmak, amelyek arra motiválják az embereket, hogy meg is ünnepeljék. Az ünneplésnek pedig megannyi formája lehet, és igyekszünk is használni fantáziánkat.

Egy kerek születésnap arra motiválhatja a barátokat, a rokonokat, hogy meglepetés bulit szervezzenek az ünnepeltnek. Ennek legfőbb lényege, hogy a lehető legnagyobb titokban menjen a készülődés, a szervezkedés. Az ünnepeltet valamilyen egészen másra hivatkozva a buli helyszínére vezetve, az összegyűlt vendégsereg együtt köszöni az ünnepeltet.

Van ebben meglepetés, de egy kicsit elcsépelt is. Attól még sikerülhet egy fergeteges ünneplés.

Kreatívnak lenni nem mindig olyan könnyű, még akkor sem, ha arról vagyunk híresek. Egyes lehetőségeket olyan elcsépeltnek érezzük, azonban mindenki az egyediségre, és még inkább a hihetetlen meglepetésre, a látottak miatti elérzékenyülésre vágyik. Az is, akit meglepnek, és az is, aki adja.

Az internetet pedig ellepik a flashmob videók. A flashmob vagy villámcsődület látszólagosan véletlenül összeverődött tömeget jelent, akik együtt táncolnak és/vagy énekelnek meghatározott koreográfia alapján. Nemcsak a flashmob szereplői alkotnak nagyobb tömeget, hanem rendszerint a köréjük gyűlő nézőközönség is.

Egyre népszerűbbek ezek a koreográfiák szerte a világban. Természetesen Magyarország sem maradhat ki ebből, főleg, ha ilyen minőségben teszik meg.

Flashmob keretén belül nem egy lánykérésre is sor került már. A fiatal nő mit sem sejtve áll be a nézők közé. Nem sejti, hogy a jól megkoreografált tánc csakis őmiatta van. Amikor a párja letérdel elé és megkéri a kezét, akkor döbben rá a valóságra.

És ha már az eljegyzésről van szó, hány és hány olyan videó található az interneten, amelyen az ifjú pár lepi meg a vendégeket betanult tánccal. A friss házasok táncát járva lepik meg a vendégeket táncukkal. A még nagyobb meglepetés érdekében az előre megkoreografált és begyakorolt apa-lánya tánc is jó ötlet.

Fel van adva a lecke, hogy másabb, még különlegesebb, biztos meglepetést okozó flashmobbal rukkoljunk elő.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=pex4cPCuzwo, https://www.youtube.com/watch?v=af4zKA3HL88, https://www.youtube.com/watch?v=ODnkt65ZdHI)