Jump to content

A karma hatalma

2021. 04. 12. 19:00

Nemcsak a cselekedeteink vannak hatással az életünkre, hanem a saját kimondott szavaink is. Hányszor történik meg az, hogy amik fennhangon kimondunk, annak ellenkezője sikerül?!

Történt már veled olyan, hogy valakiről annyit beszéltél, hogy nem sokkal később megjelent előtted vagy felhívott? Néha olyan érzésünk van, mintha egy felettünk álló hatalom hallaná meg a gondolatainkat, szavainkat. Még akkor is gondolhatunk ilyenre, ha egyáltalán nem vagyunk az ezotéria megszállottjai.

Akarva és akaratlanul is engedünk ki olyan gondolatokat, amellyel saját magunkra hatunk. És nem mindig pozitívan. A karmának olyan törvényei vannak, amelyek megváltoztathatják az életünket.

 

Változás

Olykor szükséges rossz, máskor nagyon jó. Van, hogy tragédiák szükségesek ahhoz, hogy megváltozzon a gondolkodásunk, a felfogásunk és az életmódunk. Egy nagyobb trauma nem jó, de mégis hozzásegíthet ahhoz, hogy jó irányba tereljük az életünket.

Pozitívan

Nem csak az élethez, de önmagunkhoz is szükséges pozitívan hozzáállni. Vagyis, ha saját magunkon tudunk nevetni, az már hozzásegíthet a megoldáshoz. Nem tudhatjuk, hogy mit tartogat a jövő, de igyekezzünk a lehető legoptimistábban gondolkodni.

Türelem

Ez a legnehezebb. A változás szükségszerű és még ha jó is lesz a vége, lehet, hogy az addig vezető út rögös. Nem biztos, hogy nehéz. Lehetséges, hogy nem olyan iramban haladunk az úton, mint ahogy azt szeretnénk.

 

Kedvesség

Amit adunk, azt kapjuk vissza. Nem feltétlenül attól, aki felé kinyilvánítjuk azt, de biztos, hogy megtérülő befektetés. Érdemes másokkal kedves, segítőkész lenni és fogadjuk el azt, hogy mindenki különböző. Amúgy is nagy szükség van ebben a világban a kedvességre, így ne okozzunk mi sem csalódást az univerzumnak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: pixabay.com)