Jump to content

Ne add fel!

2014. 08. 02. 17:08

Feladni a legkönnyebb, és beletörődni, hogy vége, nem megy tovább. Hidd el, van más út.

Általában ha az ember felad egy feladatot, szakít a párjával, vagy abbahagyja egy cél eléréséért folytatott küzdelmét, nem azért teszi, mert úgy gondolná, hogy a választása nem lenne hozzá való. A feladások zöme a szeretet és hit apadásából adódik. Aztán jönnek a jól bevált megoldási praktikák, ugyanazok a rég lejárt lemezek. S hogy miért? Mert könnyebb másra kenni az egészet, és könnyebb kiszállni az események sodrából.

Dönts úgy, hogy a szeretet útját járod, és erősíted a hitedet. Ne add fel a próbák érkeztekor, köszöntsd őket lehetőségként, és ne a félelem, hanem a szeretet győzedelmeskedjen benned. Ha elcsüggedsz, akkor se add fel, hiszen bármi is történik, semmi igazán lényeges nem kerül veszélybe. Jó, ha van egy személy a közeledben, akire tudsz támaszkodni, s akit te is tudsz segíteni, ha elcsügged, és már-már feladná a küzdelmet egy csatában.

„ Bármilyen kihívás előtt is állsz, vagy éppen kudarc ért, vagy úgy érzed, most különösen nehéz, arra biztatlak, hogy egy dolgot ne adj fel. Ne add fel a szeretetet és a hitet, csak táncolj együtt az élettel.”

(Forrás: Arató Mónika: Lélekcsemegék / Fotó:antegone.wordpress.com )