Jump to content

Élj teljesebb életet!

2014. 09. 04. 20:27

Egy ideális életmodellben kevesebb a szorongás, a kétség, és az önbizalomhiány. Élj tudatosan, kezeld ügyesebben a mindennapi döntéseidet, problémáidat, kapcsolataidat!

Neked mi okoz örömet? A pénz, a szépség, a siker, a szabadság, a szerelem? A nap még mindig csak 24 órából áll, ezért ahhoz, hogy értékes, teljes életet élhess, fontos tudnod, hogy mik az értékeid, céljaid, mivel válhatsz jobb emberré!

Az idős emberek az életükre visszanézve kevesebbet dolgoztak volna, több időt szenteltek volna a kapcsolataiknak, és többet éltek volna. Te tízes skálán mennyire látod magad sikeresnek? Hol vagy most, és hová szeretnél elérni? Koncentrálj a jelenre, és a lehetséges jövőre, de ne feltétlenül a tökéletességre, és az elérhetetlenségre koncentrálj, mert az rengeteg energiát emészt fel!

Vizsgáld meg az életedet, tedd új megvilágítás alá, és az összefüggéseket is látva hozd meg a döntéseidet! Mérd fel, hol vagy most, aztán fogalmazd meg a vágyott jövőképet, és vizsgáld meg, hogyan tudod elérni. Döntsd el, hogy mit fogsz tenni az ügy érdekében, és alkalmazd!

Itt az idő, hogy felébredj, és főszereplő legyél a saját életedben!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:www.live3v.com)