Jump to content

A stresszűző BodyArt

2014. 10. 17. 20:38

Nyújtás, erősítés, és gondűzés egyben. Szép testtartásra, szálkás izmokra vágysz? A BodyArt remek utat nyújt ehhez.

Kapcsolódj ki, töltődj fel!

Duzzadj Te is az életenergiától! Ezzel a trendi mozgásformával meglepő hajlékonyságra is szert tehetsz. A konditermi edzésektől, a futástól sajnos nem lesz olyan rugalmas tested, mint szeretnéd. A megoldás a BodyArt, hiszen az órákon nyújtó és mélyizom-erősítő gyakorlatokat végeznek a résztvevők, ízületkímélés mellett. 16 éves kor felett ajánlott, kismamáknak viszont nem. Fontos viszont, hogy az óra csak akkor ér valamit, ha illik a személyiségedhez, ezért akár több hasonló hatású mozgásformát is nézz meg, hogy megtaláld az igazit.


Egy BodyArt órán való részvétel gazdaságosnak mondható, hiszen egyszerre nyújtasz, és erősítesz. Egyfajta modern jógairányzat, amely még csak pár éve jelent meg kis hazánkban. A BodyArt a jóga, a gyógytorna, a pilates, és a japán Do In egyes gyakorlataiból merít, azokat gyúrja össze egy dinamikus formában. E saját testsúlyos mozgásforma, és funkcionális tréning atyja Robert Steinbacher.

Az óra résztvevői a gyakorlatokat teljes testsúllyal végzik, a jin-jang elvére építve: a mozdulatok a belégzés-kilégzés ritmusára történnek. A többféle légzésforma, és a mozgás együttese energetikailag rendbetesz. A BodyArt rendszeres gyakorlása önismeretre, testtudatra, önfegyelemre is tanít.

Vágj bele Te is, ha szépülő izmokra, jobb tartásra, nyugalomra, lazulásra vágysz! Kezdőként még ne kísérletezz otthon, lesd el az edzőtől a helyes gyakorlatokat! Nézz be Te is egy órára!

(Forrás:webbeteg.hu / Fotó:hypoxiduo.hu)