Jump to content

Elérheted az álmodat!

2014. 11. 21. 15:39

„Szeretnék elmondani egy gondolatot.Szeretnék elmondani egy lehetőséget. Vannak, akik közületek most azt mondják, hogy a következő szintre szeretnének jutni. „Ügyvéd akarok lenni, mérnök akarok lenni, orvos akarok lenni. Hallgass rám!

Nem érhetsz erre a szintre. Nem érhetsz el gazdaságilag arra a szintre, ahol lenni szeretnél, amíg saját magadba nem fektetsz. Amíg nem olvasol könyveket.

Itt az ideje, hogy elmenj a könyvtárba. Merjél időt szánni rá! Merjél egyedül lenni! Merjél órákat tölteni azzal, hogy megismerd magad! Amikor az leszel, ami vagy, az az ember, akinek születtél, akinek a sors szánt. Amikor egyéniség leszel. Magaddal kell foglalkoznod, és külön kell válnod másoktól. Keress egy helyet, ahol az emberek nem fognak többé látogatni, vagy zavarni. Miért? Mert nem törődsz már azzal, hogy őket tedd boldoggá! Mert próbálsz kitörni, mert próbálsz a következő szintre jutni. Saját elmédet kell fejlesztened. Ha még mindig az álmodról beszélsz, de még semmit sem tettél érte, csak tedd meg az első lépést! Büszkévé teheted a szüleidet. Büszkévé teheted az iskoládat. Milliókat érinthetsz meg, és a világ sohasem lesz megint ugyanaz! Mert Te ilyen vagy.

Ne hagyd, hogy mások megfosszanak álmodtól! Amikor elutasításban részesülünk, amikor nemet mondanak nekünk, találkozónk van, és senki sem jön el, vagy valaki azt mondja: „Számíthatsz rám, de nem tartja be az ígéretét. Mi van akkor, ha olyanok vagyunk, hogy békén akarunk maradni? Senki sem hisz benned. Veszítesz, majd megint csak veszítesz. A fények kialszanak. De Te még mindig álmodat keresed, mindennap azon tűnődsz, azt mondod magadnak: Nincs vége, amíg nem győzök. ELÉRHETED ÁLMODAT!"

(Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=insPMCNIIY8 / Fotó:wallpaperstock.net)