Jump to content

Ideje, hogy egyedül legyél!

2014. 11. 21. 15:26

"Fontos, hogy a veszteseket száműzd az életedből, ha álmodat el akarod érni. Azok számára, akik saját álmukat keresik, az élet különleges értelemmel bír.

Amikor Te leszel magadnak fontos, akkor elkezdesz elkülönülni ezektől az emberektől. Kezdesz egyedülállóvá lenni. Amíg másokat követsz, amíg csak utánzat vagy, sohasem leszel a világon a legjobb utánzat. Ehelyett a legjobb leszel, ami csak lehetsz. Ideje, hogy rátalálj a saját értékedre! Amit nem fog mindenki látni, amiben nem fog mindenki veled tartani, aminek jövőjét nem fogja mindenki elismerni. Ezt tudnod kell. Azt, hogy egyedülálló vagy.

Fontos, hogy azokhoz igazodj, azokat vond bele a dolgaidba, akik tele vannak vággyal! Akik feltartóztathatatlanok, és őrültek. Akik elutasítják, hogy csak úgy éljék az életüket, akik többet akarnak! Azok az emberek, akik álmaikat építik, a győzteseket keresik, akikhez csatlakozhatnak. Azok az emberek, akik álmaikat építik, tudják, hogy álmuk megvalósulása saját maguktól függ! Ha sikeresebb akarsz lenni, ha olyasmit akarsz elérni, és megtenni, amit soha azelőtt, arra kérlek, hogy fordíts magadra időt.

Nem kell, hogy más véleménye a Te valóságoddá váljon. Nem kell áldozatként végigélned az életedet. Ha pedig mégis csalódás ér, tudnod kell mélyen magadban, hogy:”Meg tudom csinálni! Ha senki más nem tesz róla, magam fogok tenni róla.” „Ez az, amiben hiszek, és képes vagyok meghalni érte.” „Nem számít, hogy milyen rossz, vagy milyen rosszá válik.” „Akkor is megcsinálom.”

(Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=insPMCNIIY8 / Fotó:www.liveinthenow.com)