Jump to content

Nem tudom, Neked mi az álmod.

2014. 11. 21. 14:34

„Nem érdekel, hogy milyen elkeserítő lehetett, miközben álmod eléréséért küzdöttél. Mégis ez az álmod az, amit elmédben táplálsz. Ami elérhető.

Vannak, akik már tudják, hogy milyen nehéz. Nem könnyű. Nehéz változtatnod az életeden. Aztán, miközben álmod eléréséért küzdesz, rengeteg csalódás fog érni. Rengeteg kudarc. Rengeteg fájdalom. Abban a pillanatban, amikor kételkedni kezdesz magadban. Azt mondod, Istenem, miért történik ez velem? Én csak szeretnék gyerekeimmel, anyámmal törődni. Nem akarok senkitől sem lopni vagy rabolni. Akkor miért kellett ennek velem megtörténnie? Ti, akik viszontagságokkal küzdötök, ne adjátok fel az álmaitokat! Kemény dolgok jönnek, de nem azért jönnek, hogy itt maradjanak! El fognak múlni.

A nagyság nem az a rendkívüli, titkos, csalóka, isteni tulajdonság, amit közülünk csak a különlegesek ízlelhetnek meg. Ez olyasmi, ami valóban ott van mindannyiunkban. Nagyon fontos, hogy higgy abban, hogy páratlan vagy! A legtöbb ember felnevel egy családot, dolgozik a megélhetésért, aztán meghal. Nem gyarapodnak többé, nem fejlesztik magukat többé, nem törekednek, nem tűznek ki célokat többé. Sokan szeretnek panaszkodni, de nem akarnak semmit sem tenni saját magukért. És a legtöbben nem is küzdenek álmukért. Miért? Az egyik a FÉLELEM. A kudarctól való félelem. Mi lesz, ha a dolgok nem sikerülnek? És a sikertől való félelem. Mi van, ha sikerülnek, és én nem tudok mit kezdeni velük? Ők azok, akik nem vállalják a kockázatot. Annyi időt töltöttél másokkal, annyi időt fordítottál arra, hogy megszerettesd magad másokkal. Jobban ismered már őket, mint saját magadat. Tanulmányozod őket, kiismered őket, úgy akarsz lebzselni, mint mások, te is olyan akarsz lenni, mint mások. És tudod mit? Olyan sok időt fordítottál rájuk, hogy azt sem tudod, Te ki vagy!”

(Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=insPMCNIIY8 / Fotó:www.getbetterhq.com)