Jump to content

Egy varázslatos törvény

2014. 12. 08. 11:00

A célok mesterien működnek, s ennek hátterében a kauzalitás áll, vagyis az ok-okozat megmásíthatatlan törvénye.

Már Arisztotelész is rájött, hogy nem az olümposzi istenek rángatják az embereket bábuk módjára, bizony minden okkal történik ezen a világon, és minden eseményláncolatot egy konkrét ok indított el.

Arisztotelész óta nagyot fordult a világ, az akkor korszakalkotónak számító, és nehezen elfogadható gondolatot ma már milliók tudják a magukénak.

Problémáid vannak? Pórul jártál? Átvertek? Nem sikerült valami? Mindennek nyomós oka van az életedben. Sőt, tovább megyek, az ok többnyire saját magunkban rejlik. Nem a kormány, a szüleid, vagy mások tehetnek róla. Az ok-okozati törvény működése roppantmód egyszerű: a tudatos elméd kitűz egy célt, a tudatalattid pedig parancsként fogja fel, s mielőbb valóságossá teszi. Te építetted a múltad, Te formálod a jövőd. Vigyázz, mire gondolsz!

Használd ki ezt a tudást, és ültesd át a gyakorlatba! Tudd, hogy mit akarsz, és tudatosan törekedj abba az irányba! Tartsd az elmédben a céljaid, írd le őket, gondolj rájuk rendszeresen, tegyél értük, és a tudatalattid is a segítségedre siet, gondoskodik a hogyanról.

Sok csodás megvalósulást kívánok!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:betanews.com)