Jump to content

ADVENTI NAPTÁR – DECEMBER 11. MÁSODIK RÉSZ

2014. 12. 11. 12:59

E valóban különleges karácsonyi meditáció folytatását olvashatod! (Első rész: http://lelkielet.hu/cikk/id/adventi_naptar_december_11_elso_resz_111214)

"Amikor mindent elégettél, ha úgy érzed, hogy megteheted, állj bele a a szeretet tüzének fénylő közepébe és engedd, hogy a lábadon keresztül, mint egy tisztítótűz végighaladva leoldja, leégesse a testedből is a fájó negatív emlékeket, elraktározódott blokkokat.
A fejed tetején vagy azon túl is tiszta fénnyé válnak a gondolatok, emlékek. Fényesen ragyogva gyere ki a szeretet tüzéből és amikor kiléptél gyűjtsd össze a tüzedet egy pontba, a szívedbe.
Egy kis lángocska jelezze a fényességedet, tüzedet, szeretetedet. Ezzel a lánggal a szívedben képzeld, vizualizáld családodat, vagy akikkel együtt töltöd az ünnepeket és adj a lángocskádból mindenkinek, akivel kapcsolatban leszel, de akár az egész országnak, földlakóinak is adhatsz...
Amikor átadod a lángot érzékeld, hogy a szívedben lakozó láng soha el nem múló örökfényű szeretetláng, és kapcsolódj össze az ünneplőkkel. Most kezdj el kívánni. Kívánj hangulatot, békességet, meleg szeretet teli légkört, odafigyelést és meghitt ünnepi étkezést, emlékezést. Vizualizáld miképpen szeretnéd az ünnepnapokat tölteni és figyelj befelé, hol érzed a pozitív teremtést, kinyílást a testedben, hol árasztod a fényt és szeretetet magadból.....
Majd ezután vizualizáld a karácsony hangulatát, képeid kivetítve az égre. Vetítsd ki a szíveden keresztül az égboltra hogyan is kívánsz ünnepelni, együtt lenni ezekben a napokban. Mint egy vágyfilmet vetítsd ki egy fényszállal, kötődj össze a képpel és a szíveddel, hogy azon keresztül érezhesd meg a vágyad jövetelét és kérd meg égi segítőidet, hogy segítsék a harmonikus békés ünneplést, készítsenek elő, a pozitív megélésekhez. Kérj, mert aki kér, annak adatik.
Ezekkel a képekkel elcsendesülve, és a fényszállal a szívedben, az új kívánsággal megfogalmazva, kezdd visszaengedni a külvilágot, érezd a lüktető várost , jó mély levegőt veszel kifújod, majd jó mély levegőt veszel és megmozgatva a végtagokat visszatérsz a jelenbe, és kinyitod a szemed.
Figyelj csak egy picit! Nézz bele most a szívedbe: ott a lángocska?”

(Forrás:harmonet.hu / Fotó:www.huffingtonpost.com)