Jump to content

Önismereti teszt

2014. 12. 21. 14:00

Az alábbi teszt kitöltésével megtudhatod, hogy mennyire vagy tisztában az életeddel, a céljaiddal és önmagaddal.

1. Tíz vagy annál kevesebb szóban össze tudom foglalni, hogy mit akarok az élettől.

válaszok az összes kérdésnél: 1. mindig (1 pont) 2. néha (2 pont) 3. soha (3 pont)

2. Pontosan tudom, hogy mennyi pénzt szeretnék szerezni. 3. Célok helyett rögeszméim vannak. 4. Biztosan tudom, hogy milyen emberekben és nézetekben hiszek. 5. A céljaim összhangban állnak az elveimmel. 6. Biztos vagyok benne, hogy anyagi elvárásaimat a jövőben meg fogom valósítani. 7. Csak pozitívan gondolok magamra és a céljaimra. 8. Minden nap szánok időt arra, hogy a tudatalattimat ellássam saját magamra vonatkozó pozitív állításokkal. 9. Úgy gondolom, hogy az általános műveltségem tárháza nem annyira fontos anyagi boldogulásom érdekében, mint az a néhány terület, amelyen különösen jártas vagyok. 10. Minden napom bizonyos hányadát azzal töltöm, hogy arról álmodozom, milyen is lehetne az életem. 11. Egy problémához többféle lehetséges megoldást is szoktam rendelni. 12. A tetteim összhangban állnak az elveimmel. 13. Ötleteimet mindig kipróbálom megbízható barátok egy csoportjának körében. 14. Gyorsan döntök. 15. Sok időmbe telik, hogy egy döntést visszavonjak vagy módosítsak. 16. Azt próbálom megtalálni, hogy mit tudok nyújtani egy vállalatnak, ahelyett, hogy a számomra tökéletes állást keresném. 17. Ha a fejembe vettem egy célt, semmi sem téríthet el tőle. 18. Tudom úgy kontrollálni és irányítani a szexuális energiáimat, hogy szakmai és pénzügyi céljaim megvalósítását szolgálják. 18-as pont értelmezése: a szexuális energia használata nem azt jelenti, hogy elcsábítom a főnököm, hanem azt, hogy ezt a tiszta energiát tudatosan a céljaim megvalósítására fordítom, áttranszformálom teremtő erővé éltem bármely területére.) 19. Azt akarom, hogy az erős érzelmek utat találjanak a tudatalattimhoz. 20. Sikerrel használom ösztönös megérzéseimet.

A teszt értékelése *** 20-30 pont: Gratulálunk! Ön a legjobb úton van afelé, hogy megszerezze mindazt a gazdagságot, lelki értelemben is, amire vágyik. Ez a kategória azt jelzi, hogy Ön többségében már ismeri azokat a módszereket és elveket, amelyek eredményessé teszik az életben és alkalmazza is. Folytassa tovább ezt a remek munkát önmagával, és készüljön fel arra, hogy mindent megszerezzen.

31-49 pont: Az emberek túlnyomó többsége eredetileg ebbe a kategóriába sorolható. Úgy tűnik, Ön ösztönösen megteszi azt, ami a nagy sikerek eléréséhez szükséges - legalábbis időnként. Próbálja meg tudatosítani az ösztönös módszereit és konkrét mederbe terelni őket. Igyekezzen konkrétan rájönni arra, hogy mit kell tennie sikerei érdekében, és hogy hogyan alkalmazhatná ezeket az elveket következetesen.

50-60 pont: Önre nehéz munka vár. De ne aggódjék. Ha nem érezne vágyat a sikerre és a gazdagságra, akkor nem töltötte volna ki a tesztet - és a vágyakozás az a biztos alap, amelyen a siker nyugszik. Lehetséges, hogy önnek egy kicsit hosszabb ideig tart majd elsajátítani az alapelveket, de képes lesz rá. Tehát munkára fel! Kezdjen bele minél hamarabb az önfejlesztésbe. ****A fenti tesztnek köszönhetően, most már van rálátásod arra, hogy hol lehetnek elakadásaid, és mik azok, amik az erősségeid. Fontos, hogy tudd, nem elég csak az információik megléte, ezekkel az információkkal kezdened kell valamit, mert csak akkor válik élővé a tudásod. (Teszt: dr. Telkes József Fotó:fooyoh.com)