Jump to content

A helyes sorrend titkai

2015. 01. 21. 10:00

Állíts fel helyes sorrendet az életedben, és boldogabb leszel!

Vágysz a szeretetre? Elismert szeretnél lenni? Több esélyed van megtapasztalni ezeket, ha inkább arra összpontosítasz, hogy adj, nem pedig arra, hogy kapj!

Nem vitás, mindenki szeretne boldogabb lenni. De légy őszinte magaddal! Amikor adsz, de nem kapsz cserébe semmit, átkozottul csalódott vagy? Természetesen nem jó érzés, ha nem viszonozzák jó szívvel azt, ha adunk. Ha amellett, hogy látszólagosan semmi elvárásod sincs, mégis csak kötelességtudatból adsz, kívül mosolyogsz, belül viszont boldogtalan vagy, és bűntudat gyötör, tévesen határoztad meg a sorrendet. Ha Te is a következő sorrendet követed, változtass: Isten, a gyermekeim, szüleim, párom, barátaim, én, a többi ember.

A helyes sorrend mindenféle önzés nélkül a következő: Isten, én, párom, gyermekeim, szüleim, barátaim, többi ember. Gondolkodj el ezen, s kezdj el őszintébben élni! Minél közelebb vagy Istenhez, annál több fényt tudsz szétosztani. Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban tudj élni, neked is boldognak kell lenned. Ha boldog a párkapcsolatod, gyermekeid szeretetben tudnak nevelkedni. Minél boldogabb a családod, annál többet tudtok adni mindannyian másoknak.

(Forrás: Arató Mónika, Lélekcsemegék /Fotó:jmlalonde.com)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!