Jump to content

Igazán akarod azt, amire vágysz?

2015. 02. 02. 20:00

Sokan vágyogatnak dolgokra, de mégis lebeszélik magukat arról, hogy igazán akarják, hiszen nem látják maguk előtt, hogyan is válhatnának valóra.

Pontos terveket, kristálytiszta, léptekbeni jövőképet akarnak, ahol nincs egy darab kavics, amiben fel lehetne esni, sem egy homályos tükör, amiben nem lehet látni. Biztosra szeretnének menni tehát, de mivel ez csak nagyon ritkán adatik meg ebben az életben, félelemből, bizonytalanságból letesznek a vágyaikról. Álmodoznak, de olyan tudatban csak, hogy úgysem fog soha sikerülni.

Nagy hiba! Ha felébred benned a vágy arra, hogy megvalósíts valamit, ne hallgass a félelmeidre, hiszen nem fontos, hogy jó előre lásd az összes lépést! Ne akarj túl nagy időtávot az irányításod alá vonni! A dolgod csupán ennyi: előreküldeni a vágyaid nyilait, lépésenként előre haladni, és a lábad elé nézni, hogy el ne ess. Mindössze ennyi ennyi.

Nézz pozitív várakozással a jövőbe, hiszen csupa jó dolog történhet veled. Ne idegeskedj, ne inogj meg, csak tartsd magad magas érzelmi rezgésszinten. Hogy miért van erre szükség? Azért, mert csodák akkor is érhetnek, amikor rossz lelkiállapotban vagy, de akkor nem biztos, hogy észre is veszed, és tudsz élni a felkínált lehetőséggel.

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:apiremeny.blog.hu)

További érdekességekért keresd fel Facebook oldalunkat!