Jump to content

Szabályok a megereszkedett mell ellen

2024. 05. 12. 19:00

Lehet, hogy nem vagy híve a művi beavatkozásoknak, de a megereszkedett melled segítségért kiált? Nem muszáj kés alá feküdni, ha betartod az alábbi szabályokat.

Hála az égnek, hogy ebben a korban élünk és nem kell erőszakos és durva fűzőt viselni a darázsderékért és a dús keblekért. Ma már olyan kényelmes melltartók segítik a kényelmünket, amelyekkel az élet sokkal komfortosabb. Persze csak akkor, ha megtaláljuk a megfelelő méretet és típust. Mert az egyik nagyon fontos tényező, hogy megelőzzük a mellek megereszkedését, az bizony a megfelelő méretű melltartó. A mell alakjának megőrzése és tartása kulcsfontosságú.

Az egészséges életmódot az egész test meghálálja, de a mellekre is hatással van. A dohányzás ugyanis idő előtti öregedést okozhat és ez a keblekre is veszélyt jelenthet.

Az egészséges ételek a bőr rugalmasságát is megőrzik, így a dekoltázs is szebb maradhat.

Ebből következik a rendszeres testmozgás fontossága, amely ugyancsak az egész testre kiható eredménnyel járhat. A megfelelő étrenddel és mozgással megelőzhető az elhízás, a mellek méretének növekedése és annak lógóssá válása.

Különösen fontos, hogy a testmozgás irányuljon olyan izomcsoportokra is, amellyel a mell körüli izmokat lehet erősíteni, így elkerülhetővé válik az, amitől a legtöbb nő retteg. Keressünk az interneten kimondottan ezekre az izomcsoportokra épülő edzésgyakorlatot, de még jobb, ha az egész testet megmozgató feladatok közé beiktatva gyakran megmozgatjuk ezeket az izomcsoportokat is.

Már a testtartás is nagyon sokat jelent. A helyes testtartás, ugyanis csupán azzal, hogy megfelelően tartjuk magunkat, vállainkat nem engedjük állandóan előre esni, edzésben tartjuk az izmokat és így akaratlanul is hozzájárulunk a mellek megereszkedésének elkerüléséhez.

Próbáld megtartani a súlyodat a helyes étrenddel és mozgással, mert így elkerülhetővé válik a mellek megereszkedése. Nemcsak a hirtelen fogyás, hanem a hirtelen hízás során is alkalmazkodik a bőr, úgyhogy a nagy súlyingadozás egyik nagy vesztese mindig a mell.

Óvatosan bánjunk a napfénnyel, a szoláriummal. A dekoltázst rendszeresen ápold napvédő termékekkel nemcsak a ráncok elkerülése érdekében. A bőr rugalmasságának megőrzése ugyanis segít a lógó mell elkerülését.

Ezek a megoldások az életünk minden napjához hozzá tartozhatnak, de még akkor sem biztos, hogy elégedettek vagyunk a mell formájával, méretével, feszességével. Ha egyáltalán nem tudunk azonosulni a látottakkal és ez már frusztráló méretű problémává nő, akkor talán mégis érdemes egy plasztikai sebészt felkeresni.

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)