Jump to content

Karácsonyi tündöklés DIY módon

2019. 12. 23. 19:00

Ünnepi lázban ég talán az egész világ. Készülünk ajándékokkal, ételekkel a vendégek fogadására és ugyanígy teszünk, ha minket hívtak vendégségbe.

Az ünnepi menü már javában készül a legtöbb helyen. Mire a vendégek érkeznek, vagy mi megyünk vendégségbe, már csak tálalni és fogyasztani kell a sok finomságot. Sokfelé kell figyelni már az ünnepek elérkezte előtt.

Az ajándékok beszerzését sokan egyszerre, egy őrületes vásárlási lázzal tudjuk le, és még akkor sem biztos, hogy mindent be tudunk szerezni. A karácsonyi partik esetében is érvényes lehet az ünnepélyes megjelenés. Ha szeretnénk megadni a módját, akkor persze nemcsak az ajándékra, az ételre fordítunk gondot, hanem a megjelenésünkre is. A megfelelő, alkalomhoz illő ruha és cipő kiválasztásával nőként még egyáltalán nem vagyunk kész. Fontos szerepük van a kiegészítőknek, a frizurának, és a manapság szinte el nem hanyagolható körömnek.

A rutinosok már jóval a karácsonyi dömping előtt időpontot kértek a műkörmöshöz, hogy még az ünnepek előtt megszépítsék a körmeiket, és vannak azok, akik kevésbé voltak ennyire élelmesek.

A körmeink szépsége igényességünket tükrözi. Még ha nincs is műköröm azokon, attól még a szépen ápolt, netalán festett körmöt azt mutatják, hogy magunkra odafigyelünk. Az ünnepek táján erre még nagyobb az igény. Amennyiben már nincs lehetőségünk szakemberhez fordulni körmeink szebbé tétele miatt, úgy megpróbálkozhatunk ünnepivé tenni körmeinket saját magunk.

Hoztunk néhány jó összeállítást abból, hogy miként lehet körmeinket kicsinosítani, alkalomhoz illővé tenni. Némelyik annyira egyszerűnek tűnik, hogy kedvünk tűnik elkészíteni. Amennyiben otthon is van körömlakkod, úgy magad is meg tudod csinálni. Sőt, akár a család női tagjai össze is ülhetnek egy kis szépítkezésre.

A legjobb, hogy találni köztük olyan egyszerűt, amelyhez tényleg nem szükséges nagy kézügyesség.

Legyen ez az énidőd. Ha pedig többen ültök össze a körmeiteket kicsinosítani, abból kiváló együtt töltött idővé varázsolható a körömfestés, dekorálás.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=Rgiw0p8X4-o, https://www.youtube.com/watch?v=fGOz51UXjoc)