Jump to content

Hagyd, hogy változzon az életed!

2021. 11. 03. 19:00

Érezted már úgy magad, hogy bármilyen jól is indul valami, mintha a vége ugyanaz lenne. Mintha az élet folyton leckéztetne.

Lehet, hogy nem is érzékeled mindezt rosszul. Folyton hibázunk. Hol kisebbeket, hol nagyobbakat. Van, hogy nagyon szégyelljük magunkat miatta, máskor inkább vicces szituációkat szül hibázásunk. Azonban ezek a baklövések azért jelentkeznek folyton, mert egyhelyben topogsz. Nem tanulsz abból, amire az univerzum szeretne megtanítani. A saját érdekedben érdemes lenne megtanulni néhány alapvető szabályt, amelyek megtartásával rugalmasabb lehet a fejlődésed.

Közeged

Nem te vagy rossz, hanem te vagy rossz helyen. Mire gondolunk? Sokszor érzed magad úgy, hogy nem értenek téged? Mintha UFO lennél a többiek között? Úgy érzed, hogy bárhová is mész, mindenhol te vagy a „furcsa”? Lehet, hogy a társaságodat választod meg rosszul. Nemcsak, hogy nem vagy jó helyen, de mintha folyton egyféle típusú emberek közelségét vonzanád be. Lehet igaz ez a baráti- vagy párkapcsolatodra is. Ismerd fel azt a típust, aki téged nem felfelé, hanem rosszfelé húz.

Változz!

Jöttek-mentek a lehetőségek az életedben, de te nem ragadtad meg egyiket sem? Nagy hiba. Az még csak rendben van, hogy nem akarod teljesen felforgatni az életed, olykor azonban érdemes felkavarni az állóvizet. Persze, ehhez felismerésre, elszántságra, változtatni akarásra és bátorságra is szükség van. Ha adódik egy lehetőség és eljött az a pont az életedben, hogy változásra vágysz, akkor muszáj belevágnod az ismeretlenbe.

Tanulás

Minden nap találkozhatunk megugrandó feladatokkal. Egyikhez sokkal nagyobb nekifutás szükséges, a másikat akár átléped minden erőlködés nélkül. Amikor úgy érzed, hogy hatalmas problémát kell megoldanod, akkor is mindig alakul valahogy. Azért, mert attól a pillanattól kezdve a leküzdésén gondolkodsz. A felmerülő akadályokat nem kedveljük, főleg, ha azok nagy volumenűek, viszont hiányukban semerre sem haladnánk.

Igen, van, hogy megtörnek téged, de akkor is alakítod a sorsodat. Lehet, hogy magad letudod, máskor segítségre szorulsz, de ezzel is több leszel. Ha pedig azt érzed, hogy egy adott helyzetet, feladatot, problémát mintha újra élnél, akkor jusson eszedbe, hogy előzőleg mit rontottál el és cselekedj ennek figyelembevételével. Tanulj magadtól!

Azt kapod, amit adtál

Hallottál már a karmáról. Amikor a rossz vagy jó cselekedet visszaütközik a te életedbe. Nos, megéri jónak lenni, mert tényleg visszakapod mindazt. Nem biztos, hogy ugyanattól a személytől, de visszakapod a sorstól a jót és a rosszat is. Gondolj mindig erre, ha megszólal a kisördög a válladon.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | Képek: Pixabay)