Jump to content

Hatékony edzésre vágysz? Próbáld ki a HOT IRON-t.

2016. 09. 12. 11:17

A Hot Iron egy egyedülálló súlyzórudas edzésmódszer, ami Németországból ered, természetgyógyászok és profi testépítők fejlesztették ki, mára az egyik legnépszerűbb zsírégető edzésformává fejlődött.

A csoportos edzéseken a résztvevők hosszú súlyzórudakkal edzenek, erre kell felpakolni a súlyzótárcsákat. A személyi edző az órákon mindenkivel külön-külön is foglalkozik.

A súlyzórúd önmagában két kilót nyom, így azok akik korábban nem végeztek intenzív súlyzós edzéseket, szintén kipróbálhatják. A szakképzett edző által irányított módszer, gyors és eredményes edzést és átalakulást eredményez. Az edzések komplexek, kiválóan alkalmasak az állóképesség növelésére és az izomnövelésre egyaránt. A Hot Iron rendkívüli hatékonysága abban rejlik,hogy az edzésnek utó égető hatása is van, vagyis az edzés után 24 órával is égnek a zsírsejtek, ugyanis az izmok regenerálódása közben kalóriát égetünk.

A nőknél az aktív edzések után megfigyelhető a feszesebb kar, láb, has, csökken a csípőbőség. A férfiaknál pedig jelentős izomtömeg növekedés érhető el, persze ez egyénenként változó, hiszen az eredmény függ a hormonháztartástól és a genetikától. A testi átalakuláson túl a fizikum, állóképesség is erősödik, nemtől függetlenül.

A Hot Iron edzésnek különböző szintjei léteznek, erőnléttől függően.

A kezdő program, amikor hozzá szoktatjuk szervezetünket az edzéshez, erősítjük állóképességünket, és megszerezzük a többi szinthez szükséges alap energiát és izomzatot. A Hot Iron 1.-en történő részvétel alapfeltétele a következő szintnek. Ha kezdő vagy, a Hot Iron hátprogramját ajánlott elsőként elkezdeni. Ezáltal izmaid feszesebbek és könnyen terhelhetőbbek lesznek. Egy ilyen program kb. 12 hétig tart, heti 2x45 perces edzés ajánlott a kezdőknek. A Hot Iron 1, edzéssel az állóképességedet fejlesztheted, ahol az izomláz minden óra után garantált. Ennek időtartama szintén 10-12 hét. Ha valaki sikeresen megugrotta a kezdő szintet kipróbálhatja a Hot Iron 2-t, amely nem csak feszesít és állóképességet ad, de az izmokat is jelentősen átformálja. amely egy állóképesség fejlesztő edzésforma A Hot Iron 1 után, jöhet a Hot Iron 2, amely már a haladó edzést takarja. Itt már teljesen biztos lehetsz abban, hogy feszesebb, szálkásabb izmok tulajdonosa leszel.

A program vége a Hot Cross, melynek során háromszor 8-12-es ismétlésszámmal fogsz dolgozni, természetesen izmonként számolva. Ennek a programnak a befejezésekor éred el a testzsír-csökkentés maximumát. Ez a legerősebb edzésrendszer, az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén. A megfelelő Hot Iron képzésekhez magasan képzett, szakértő oktatókra van szükség.

Ha úgy érzed ez a neked való edzés, keress fel egy Hot Iron órát, ahol jókedv, lelkes csapat, szekértő edzők, jó zene vár, és a hatékony eredményért elegendő a heti két edzés.

(Forrás: lelkielet.hu, hot-iron.hu l Kép: pixabay.com)