Jump to content

Ha felfrissítenéd tested-lelked, próbáld ki a Pecsétmasszázst!

2016. 12. 17. 18:28

Ez a fajta eljárás Dél-Kelet Ázsiából ered, ahol eredetileg vászonbatyukat készítettek, melyeket masszázs előtt megtöltöttek különféle gyógynövényekkel, fűszerekkel, algával, sóval és ezzel masszírozták át az embereket.

A kozmetikában előszeretettel használt masszázs eljárás során, már modern pecsétre hasonlító eszközzel és a működést fokozó gőzt kibocsájtó géppel kezelik a szépülni vágyókat. A kezelés során különféle gyógynövényekkel átitatott pecséttel és illóolajokkal masszírozzák át a vendéget. Megtalálható közöttük a damaszkuszi rózsaszirom, levendula, mandula, jojoba, fekete köménymag, almatörköly, alpesi gyógynövény keverékek, narancs, aloe vera, szezám olaj, stb.

Az olajos kezelés csökkenti a gyulladást, visszaadja a bőr rugalmasságát, regenerálja, frissíti a bőr felületét, valamint megtisztítja a környezet szennyező hatásaitól. Kiváló módszer a terhességi csíkok, és striák halványítására.

Miben rejlik az ereje?

Ezt az eljárást általában ősztől-tavaszig végzik, ugyanis a testkezelések 55-56 fokon, míg az arc és dekoltázs kezelések 50-52 fokon zajlanak.

A pecsétmasszázs kiváló választás, ha regenerálódásra vágyunk, ugyanis frissít, fiatalít és ránctalanít. A kezelés egy lazító, relaxációs gyógynövényes masszázzsal kezdődik, majd ha sikerült ellazulni akkor jöhet a pecsételés. A gép gőze felmelegíti a pecsétet, mellyel körkörös mozdulatokkal masszírozzák a bőrbe a megfelelő gyógynövényeket. A gőz hatására a pórusok kitágulnak és megnyílnak, ezáltal mélyen a bőrbe jutnak a gyógyító anyagok.

Az eljárás beindítja a szervezet anyagcsere folyamatát, javítja az oxigénellátást, valamint fokozza a keringést. Kisimítja a ráncokat, fiatalítja az arcunkat, mindemellett karcsúsít, méregtelenít, csökkenti a bőrproblémákat, megszabadít a narancsbőrtől, elhalványítja a striákat, relaxálja, feltölti és kikapcsolja a testet és a lelket is egyaránt.

A masszázs időtartama másfél óra, az ára 9000-12.000 Ft között mozog.

 

 

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: daphne.pl)