Jump to content

Honnan tudjuk, hogy ő az igazi?

2014. 06. 03. 15:20

Sokan már egy kapcsolat elején úgy érzik megtalálták az igazit és vele akarják leélni az életüket. De vajon tényleg ő a nagy Ő? Boldogok vagyunk, gördülékenyen megy vele az élet. Lehet, hogy tényleg megtaláltuk a lelki társat, akivel leélhetjük majd a hátralévő éveket? Ha bizonytalanok lennénk a válaszban, néhány félreérthetetlen jel, ami egyértelműen azt jelzi, megtaláltuk az igazit.

Sokan méghónapok (gyakran évek) elteltével is vágynak az exükre, nyíltan vagy titokban siratják a befejezett kapcsolatot. Ha viszont már nem, az egyszerűen azért van, mert már lezárta ezt a régi szerelmi fejezetet az életében, és téged szeret.

Partnerünk ismeri a jó és rossz oldalunkat, tudja, mit érzünk, mit gondolunk. Szeret, amikor kócos hajjal, álmosan, smink nélkül felkelünk. Egyszerűen magunkért, elvárások nélkül szeret. Nem számít hány évesek vagyunk, és mivel foglalkozunk – vele újra „szeleburdi” és gondtalan lehetünk, mint tizenéves korunkban.

Egy kapcsolatban soha nem lehet eléggé hangsúlyozni, elégszer elmondani, hogy „szeretlek”. Természetesen nem az számít, hányszor mondja el, hanem, hogy valós tartalom van-e mögötte. Ha látjuk a szemében az érzelmet, a csillogást, a vágyat, akkor minden rendben.

Még a peches nap is sokkal jobb vele, mint bárki mással. Ha valami rosszul sül el, akkor is vágyunk arra, hogy lássuk és átöleljük. Hát mi ez, ha nem szerelem? Jobban érezzük vele magunkat, mint bárkivel azelőtt. Ezt minden bizonnyal meg sem kell magyarázni. Szereted, és olyan jól érzed magad vele, mint senki mással. Nyilvánvaló, hogy ez az érzés soha nem múlna el. Valószínűleg ő is így van vele.

Fotó: freedigitalphotos.net forrás:lelkielet.hu/kiskegyed.hu